Chcę kupić swój pierwszy samochód Ale nie podobają mi typowe męskie samochody jak BMW czy Audi Dlatego proszę was o radę, jak samochód warto kupić max do 10 000.
Napisz coś więcej. Gdzie jeździsz najczęściej, miasto, trasy, ile masz wzrostu, jakie fundusze na utrzymanie, czy będziesz jeździł z przyjaciółmi czy raczej sam.
Hej.
Samochód do jeżdżenia tylko po mieście, mam 176 cm wzrostu i nie zarabiam zbyt dużo.
Chodzi mi o zabytkowego garbusa, a ilość drzwi czy klima nie ma za bardzo znaczenia
Lato, samochód i urlop: nowa wystawa specjalna w Audi museum mobile Latem można wyjechać na wakacje, albo zrelaksować się w muzeum! Wykorzystując te najpiękniejsze w roku tygodnie, Audi museum mobile przygotowało kolejną wystawę specjalną pt. „Słońce z nami! Historia wakacji w Audi” ...
Honda HR-V - kompaktowy SUV Consumer Reports przetestował kompaktowego SUV-a Hondy z niedostępnym w Polsce benzynowym silnikiem 1,8 l. Tak skonfigurowane auto uzyskało średni wynik 29 mpg. W miejskich warunkach było to 20 mpg, zaś na szybkiej trasie ...
Chcę kupić swój pierwszy samochód Ale nie podobają mi typowe męskie samochody jak BMW czy Audi Dlatego proszę was o radę, jak samochód warto kupić max do 10 000.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.