Mam problem z felgami JR18 17". Miałem je założone jak kupowałem auto. Nie wiem jak z ich oryginalnością. Ale od pierwszej próby włożenia pierścieni centrujących jest problem. Otwór w feldze jest nierówny. Tak jakby wybity przez śruby. Zrobiłby się takie cztery garby co będzie widać na zdjęciach. Właściwie każda felga ma podobny problem. W sumie od kupna auta przez 2 lata wbijane były te pierścienie na siłę i jeśli chodzi o jazdę to nie czułem żadnych problemów, ale w tym roku już nie da rady chyba tak januszować. Ciężko szło też je wyważyć.
Co myślicie? Jakaś firma od napraw felg sobie poradzi? Tokarz?
Tokarz sobie z tym poradzi bez problemu. Swoją drogą trochę to dziwne, wygląda jakby rozstaw nie był idealny i przy dociąganiu śruby felga się "dopasowywała" do rozstrawu piasty
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Hyundai i20 1,0 T-GDi MT o mocy 100 KM Hyundai i20 posiada silnik benzynowy generujący równe 100 KM o pojemności jednego litra i tym samym umożliwia on sprint do "setki" w czasie 10,7 sekundy. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów ...
Audi A3 Sportback g-tron Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.