Witam chcę kupić tą nawigację.. Z kilku prostych przyczyn : 1. Dożywotnie aktualizacje map 2. masa dodatków przydatnych na drodze Wie ktoś może czy będzie voice command po polsku ? I czy będzie można zaktualizować tego garmina pod nią ? Mam zamiar poprostu kupić bdb nawigację z bdb mapami i to jest jedyny sprzęt o którym złego nie słyszałem .. Za 700-800zł
Dożywotnie aktualizacje faktycznie są dużym plusem,ale poza tym proponowałbym także zwrócić uwagę an nawigacje Vodron,na pewno kojarzycie firmę. Sprzęt jest solidny i niezawodny,dodatkowo dostępne są takze aktualizacje map.
Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta i przygotować je do cieplejszych warunków. Chociaż w tym roku zima była łagodna, to jednak nasz samochód przez kilka miesięcy był narażony na działanie mrozu oraz substancji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.