Gaz do Seata Mii

21 Lut 2019, 16:23

Hej, witam Wszystkich, co polecicie Panowie strudzonej kobiecie do Seata Mii 1.0 6KM z 2013r., mechanika to coś co spędza mi sen z powiek, a chce zrobić instalację do mojego autka... z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi ;) Roma
romaoma
Obserwowany

21 Lut 2019, 18:16

romaoma napisał(a):6KM

6KM to nie dużo :) Teraz na poważnie silnik 3 cylindrowy o nie dużej mocy co nie zmienia faktu że trzeba założyć dobre komponenty aby bezproblemowo jeździć na LPG. Sterownik to co monterowi pasuje najlepiej zenit, blue box, nevo do tego wtryskiwacze hercules ewentualnie baracda reduktor nordic. Odpowiedni montaż i strojenie i będziesz zadowolona z instalacji.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Skoda Fabia / Citroen C5
Silnik: 1.4 16v / 2.0 16v
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

23 Lut 2019, 15:35

Pytanie z jakich jesteś okolic? No i czy masz już warsztat? Jeśli nie to od tego zacznijmy :D
Pyreks
Początkujący

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna

01 Mar 2019, 18:49

Dziękuje za wpisy , samochodzik już zagazowany założyłam instalacje lovato smart pan powiedział że posłuży mi bardzo długo . Jak na razie wszystko świetnie się spisuję .
romaoma
Obserwowany

03 Mar 2019, 19:51

romaoma napisał(a):pan powiedział że posłuży mi bardzo długo

Jak nie posłuży, to co wtedy pan będzie naprawiał samochód na własny koszt?
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Skoda Fabia / Citroen C5
Silnik: 1.4 16v / 2.0 16v
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 520d EfficientDynamics Edition BluePerformance
    Przyjazny dla środowiska, zrównoważony ekologicznie, nowatorski – oto atrybuty, jakimi musi wyróżniać się zwycięzca w tej kategorii. Najlepsze pod tym względem okazało się BMW 520d EfficientDynamics Edition ...