Jakie najdziwniejsze/najbardziej egzotyczne samochody(głównie sportowe) widzieliscie w zyciu?
Posty poparte fotka poprosze A nie ze "Veyrona widzialem na stacji LPG" Bedzie fota uwierze
Ja jeszcze Ferrari zagazowanego nie widziałem ale czytałem,że są już zagazowywane ale przez instalatorów najwyższej próby!Czy to śmieszne?Czy to profanacja auta?!Ja tak nie sądzę 1.80 a 4.70 to jest różnica.Tylko gdzie montują butlę gazową to nie wiem może na dachu
W wypadku polaczenia Ferrari-gaz śmieszne to mało powiedziane Ale faktycznie: na anglojezycznym forum był koles z Holandii ktory chwail sie tego typu przerobka(model 355 bodajze- nie pamietam )
Jazda na suwak - czy teoria idzie w parze z praktyką? Minął już ponad miesiąc od wejścia przepisów nakazujących jazdę na suwak. Sprawdziliśmy jak to wygląda w rzeczywistości poruszając się w Warszawie w godzinach szczytu czy faktycznie kierowcy respektują tą zmianę. Jazda ...
Nowe VW Transportery T6 dla Policji Volkswagen Samochody Użytkowe, na zamówienie Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu, w procedurze przetargu publicznego, na początku grudnia dostarczył Policji flotę 100 Transporterów T6 z silnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.