Gaz w Ferrari Enzo

14 Sie 2009, 21:58

Jakie najdziwniejsze/najbardziej egzotyczne samochody(głównie sportowe) widzieliscie w zyciu?
Posty poparte fotka poprosze :wink: A nie ze "Veyrona widzialem na stacji LPG" :roll: Bedzie fota uwierze :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Sie 2009, 12:45

Ja jeszcze Ferrari zagazowanego nie widziałem ale czytałem,że są już zagazowywane ale przez instalatorów najwyższej próby!Czy to śmieszne?Czy to profanacja auta?!Ja tak nie sądzę 1.80 a 4.70 to jest różnica.Tylko gdzie montują butlę gazową to nie wiem może na dachu :lol:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

15 Sie 2009, 16:49

W wypadku polaczenia Ferrari-gaz śmieszne to mało powiedziane :mrgreen:
Ale faktycznie: na anglojezycznym forum był koles z Holandii ktory chwail sie tego typu przerobka(model 355 bodajze- nie pamietam :grin: )
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda na suwak - czy teoria idzie w parze z praktyką?
    Minął już ponad miesiąc od wejścia przepisów nakazujących jazdę na suwak. Sprawdziliśmy jak to wygląda w rzeczywistości poruszając się w Warszawie w godzinach szczytu czy faktycznie kierowcy respektują tą zmianę. Jazda ...
    Nowe VW Transportery T6 dla Policji
    Volkswagen Samochody Użytkowe, na zamówienie Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu, w procedurze przetargu publicznego, na początku grudnia dostarczył Policji flotę 100 Transporterów T6 z silnikiem ...