Gazeta motoryzacyjna - którą polecacie?

14 Gru 2012, 13:09

Witam,
mam nietypowe pytanko - chciałabym sprezentować mężowi prenumeratę jakiegoś magazynu motoryzacyjnego, ale jest tak duży wybor na rynku, że nie wiem który jest najbardziej godny polecenia :/
Czy moglibyście mi cos polecić?
Mąż nie ma jakichś konkretnych czy specjalistycznych zainteresowań motoryzacyjnych, ale lubi sobie poczytac o samochodach, o testach bezpieczeństwa, wiem że w niektórych gazetach są też przykłady z życia wzięte różnych sytuacji na drodze, albo tłumaczenia jakichś niejasnych przepisów itp. Lubi też sam naprawiać nieduże usterki i grzebać w samochodzie, więc tego typu dział też by się przydał.
Hmm którą poleciacie? Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
alorka
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2003
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Peugeot 1007
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna

21 Kwi 2013, 20:59

Sensownym wyborem będzie TopGear - wiele ciekawych newsów i testów super jak i tych zwykłych samochodów i wiele innych. Warte polecenia, rozsądna cena no i humor autorów.. bezcenny! :ok:
McWajcher
Nowicjusz

Auto: Toyota

14 Sty 2015, 10:44

Ja mogę tylko polecić ten magazyn "Moto Tabu"
To taka alternatywa do tradycyjnych pism, która jest aplikacją do pobrania na tablet, iPad oraz android. To miesięcznik z ruchem, dźwiękiem, multimediami i refleksją.
geniaxx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 1977
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Honda Civic
Rok produkcji: 2011

31 Sty 2016, 21:52

Hej,jeśli lubi sam grzebać i czytać o testach i przepisach to jak najbardziej Auto Świat/Motor tam jest wiele porad na temat napraw lub usterek oraz dość często są opisywane przepisy różnego rodzaju a i są testy samochodów cywilnych jak i sportowych i super sportowych.Jak najbardziej polecam :) sam czytam każdy numer i jestem zadowolony :)
mobileIS
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 64
Prawo jazdy: 18 05 2013
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: VW GOLF 3
Silnik: 1.8 KAT 90 KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994