Witam . Mam problem z lewym prZednim kołem , gdy jade prosto wszystko jest ok , gdy skrencam w prawo słysze szorujacy metal o metal dzwięk . Wystarczy lekkie skręcenie w prawo i słychac ten dzwiek . Jest to całkiem głosny chałas . Co dziwne wgdy skrencam w lewo czy to lekko czy mocnoto nic niesłychac . Tarcza chamulcow ma pokrywe z tyłu koła i nie wiem czy to od niej ten chałas czy cos innego. Mechanik powiedział mi bez sprawdzania że to przegub , że jak skrencam to przegub sie rozciąga i dlatego taki chałas. Znajomi mi mówia że zepsuty przegub to stuka przy mocnym skrecie a u mnie tego nie ma. Moje auto to lexus gs300 2006 przebieg 140000 prawie Awd. Z góry dIekuje za pomoc.
Sprawdź po dłuższej jeździe czy lewe koło nie jest bardziej gorące od prawego... Przegub może być, z tym skręcaniem to trochę inna bajka. Na razie obczaj to.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Czym i jak będziemy jeździć za 10 lat? Autonomiczna motoryzacja jutra Trudno przewidzieć, co się wydarzy w świecie motoryzacji, gdy każdy rok przynosi rewolucyjne zmiany. Największe światowe koncerny samochodowe intensywnie pracują nad rozwojem autonomicznych pojazdów. Już w przyszłym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.