Gdzie abonament?

11 Gru 2017, 22:51

Słuchajcie gdzie macie teraz jakiś sensowny abonament? Kończy mi się umowa niedługo z Play, nie wiem jeszcze co mi zaoferują no ale zastanawiam się czy przedłużyć, czy może warto po rynku się porozglądać? Jakie teraz oferty się opłacają?
bask
Początkujący

Auto: Opel

03 Mar 2018, 10:14

Przejdź się do P i zapytaj o ofertę. Poza tym jest dużo innych operatorów, u których można skorzystać z oferty.
KasiaS
Nowicjusz

Miejscowość: Kowrow
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: audi a4 b7

16 Gru 2018, 19:13

Mnie również kończy się niedługo abonament i zastanawiam się czy nie zdecydować się na ofertę Toyi. Mają dość fajne warunki cenowe. Nielimitowane, krajowe rozmowy stacjonarne i komórkowe oraz SMS-y w cenie już 25 złoty miesięcznie. Jestem ciekaw czy Toya oferuje również telefon do abonamentu czy tylko sam abonament bez telefonu? Ktoś z Was ma wykupiony tam abonament i może mi coś doradzić.
Miałem już wykupiony abonament w Play i T-mobile i nie byłem zadowolony z usługi żadnej z tych firm. Może więc warto postawić na lokalnego dostawcę
kamilba00
Nowicjusz

Auto: mini mini

20 Sty 2019, 21:20

Virgin ma ciekawą ofertę - jestem od początku w tej sieci i bardzo ją sobie chwalę.
ksul
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrzynia automatyczna Multitronic - opis, awarie
    Skrzynia Multitronic to bezstopniowa, automatyczna przekładnia stosowana w samochodach marki Audi z napędem przednim i silnikiem umieszczonym wzdłużnie. Produkowano je do 2016 roku. Do dziś możemy je spotkać w modelach A4, ...