Gdzie dobre warsztaty samochodowe w Krakowie?

21 Gru 2016, 11:25

Moim zdaniem na pewno na miano dobrego serwisu w Krakowie zasługuje auto serwis wadowicka. Robię tam regularnie przeglądy i zawsze jestem zadowolony z jakości obsługi, przy czym po wcześniejszym zarezerwowaniu terminu, można tam zrobić bezpłatny przegląd na linii diagnostycznej, więc na pewno warto skorzystać z takiej możliwości. Na pewno szukając dobrego mechanika, powinniśmy pojechać właśnie tam.
Andrzej36
Nowicjusz

Auto: Ford

30 Sty 2017, 14:10

Też polecam Auto Serwis Wadowicka. Generalnie w Krakowie to większość tak uważa chyba z tego co ostatnio rozmawiałem ze znajomymi. Fajny mają nowoczesny sprzęt w warsztacie, kosztorys podają przed naprawą i znają się na rzeczy jak mało kto :)
piegus
Początkujący

Auto: fiat

27 Lip 2017, 17:47

Moim zdaniem to Auto Szlif. To bardzo fachowe miejsce, które na pewno nie pozostawi Cię bez diagnozy i pomocy! Polecam - naprawili mój silnik i nie sądziłem, że teraz będzie tak fantastycznie działał!
KonradeM
Obserwowany

Auto: Honda Civic
Silnik: 1,4

09 Paź 2017, 15:26

Teraz, to chyba każdy warsztat ma nowoczesny sprzęt. Ja polecam https://detalblysk.pl/ . Za diagnostykę komputerową płaci się od 50 zł. Szybko i skutecznie. Cennik masz nawet na ich stronie, ale cały kosztorys ustalasz z mechanikiem jeszcze przed naprawą. I co dla mnie najważniejsze, auto jest gotowe na ustaloną godzinę.
Adrian4
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 2000
Przebieg/rok: 34tys. km
Auto: Audi A4 B8
Silnik: 2.0 TDI 140ps
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010