Gdzie dobre warsztaty samochodowe w Krakowie?

12 Cze 2011, 23:01

Witam otóż niedawno nabyłem Volkswagen Golf III. Moje pytanie brzmi gdzie w Krakowie znajde dobrego mechanika u ktory wymieni mi solidnie klocki hamulcowe i oczywscie jakbyscie znali cene albo kontatakt do takowego mechanika bylbym wdzieczny. Pozdrawiam
SzaraEminencja
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

13 Cze 2011, 08:55

klocki to wymieni, każdy bo to robota na 15 minut ;) nawet Ty pod blokiem możesz to zrobić ;)
cena to zależnie od warsztatu i dogadania się z mechanikiem
z jakiej części KRK jesteś?
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

13 Cze 2011, 20:13

nowa huta a polecasz jakies konkretne te klocki hamulcowe jakiejs firmy czy cos?
SzaraEminencja
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

13 Cze 2011, 20:38

A w jakiej dzielnicy dokładnie mieszkasz? Bo w samym Krakowie jest wielu mechaników którzy potrafią wymienić klocki hamulcowe oraz zrobić generalny remont samochodu. Najlepiej będzie wybrać sobie jeden dobry i sprawdzony warsztat,do którego będziesz jeździł i już.
Alfako
Nowicjusz

Miejscowość: POLSKA

18 Wrz 2013, 21:45

Polecam A-Z Auto Serwis na ul. Dobrego Pasterza. Sprawdzony warsztat, atrakcyjne ceny, profesjonalni mechanicy, jakość usług zawsze na najwyższym poziomie.
Co tu dużo pisać, zakres napraw, aktualne promocje etc. znajdziecie na ich stronie
Pozdrawiam!
robocop77
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 06 1977
Auto: Alfa Romeo 147
Rok produkcji: 2004

06 Kwi 2014, 09:26

O warsztatach od gazu tutaj też jest wątek:

potrzebny-namiar-na-dobry-serwis-lpg-w-krakowie-vt65492.htm
czaka
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimno, ciemno, niebezpiecznie - trudne warunki drogowe
    Jesienią i zimą dni są krótkie i wcześniej zapada zmrok. To także oznacza, że częściej zdarza nam się jeździć samochodem, gdy jest ciemno. Złe warunki atmosferyczne w połączeniu ze zmierzchem mogą być bardzo niebezpieczne. ...

15 Kwi 2014, 14:39

Ja polecam warsztat na al. Jana Pawła II 37/1A. Nazywa się Karat. Miła obsługa i przystępne ceny.
Grzegorz2987
Obserwowany

Auto: Renault Megane

22 Mar 2015, 19:46

Ostatnio odwiedziłam juz tu wspomniany a-z serwis na dobrego pasterza i jestem mega zachwycona! niespotykanie uprzejmy właściciel, bardzo pomocny. Doradził co jest do zrobienia na juz, a z czym moge ewentualnie zaczekac. Niespotykane! Do tego diagnoza była gratis! :ok:
Roqi753
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 07 1972
Auto: Fiat Bravo
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

06 Kwi 2015, 10:16

Bardzo dobry jest też serwis Motomagic Garage. Drugi koniec miasta jak dla mnie, ale warto podjechać, bo co goście potrafią zrobić to naprawdę profeska. Robiłem u nich parę rzeczy i tam ludzie zostawiają i oltimery i całkiem nowe auta. ostatnio fajne Camaro mieli jak byłem w marcu robić rozrząd.
łusek
Nowicjusz

Auto: SCANIA

14 Kwi 2015, 10:36

ja jestem bardzo zadowolona z jakości usług tego mechanika mają świetnych fachowców, nowoczesny sprzęt, chyba tylko u nich albo są jednymi z niewielu, gdzie można skorzystać z dynamicznej wymiany oleju w automatycznej skrzyni biegów. Nie trzeba czekać długo na naprawienie usterki.
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn

04 Maj 2015, 15:59

polecicie jakiegoś mechanika w okolicach ruczaju? W Almerze N16 potrzebuje wymienić tyle tarcze ale przednie meszki przegubu
renmaister
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 07 1983

17 Lis 2015, 11:10

Ja polecam warsztat Auto Serwis Tomasz Menet w Boleniu. Tym bardziej, jeśli nie wymieniliście opon, bo to już najwyższy czas. ;) Zawsze tam jeżdżę, bo obsługa jest fachowa i szybka.
mikołaj007
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Golf 4

17 Lis 2015, 13:33

ja polecam autoserwis węgrzyn w Krakowie, os.Piastów
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

08 Gru 2015, 10:04

O widzę, że ktoś tez jeździ do Serwisu Pana Tomka Meneta! Świetna obsługa, robią profesjonalnie i zwykle nie trzeba sie martwić , że zostaniemy bez auta całe wieki, bo starają sie szybko ze wszystkim uporać. Dla mnie 10/10!
DomPag
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 04 2006
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Roomster
Paliwo: Benzyna

03 Mar 2016, 16:07

Na Półłanki znajdziecie dobrych mechaników, warsztat nazywa się „Ładyga-Gorzkowski”, mają dobre ceny, znają się na rzeczy, zdarzyło mi się korzystać z ich usług, w sumie przypadkiem, ale byłem zadowolony.
emil9
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2006
Auto: Audi A4
Paliwo: Benzyna