Witam otóż niedawno nabyłem Volkswagen Golf III. Moje pytanie brzmi gdzie w Krakowie znajde dobrego mechanika u ktory wymieni mi solidnie klocki hamulcowe i oczywscie jakbyscie znali cene albo kontatakt do takowego mechanika bylbym wdzieczny. Pozdrawiam
klocki to wymieni, każdy bo to robota na 15 minut nawet Ty pod blokiem możesz to zrobić cena to zależnie od warsztatu i dogadania się z mechanikiem
z jakiej części KRK jesteś?
A w jakiej dzielnicy dokładnie mieszkasz? Bo w samym Krakowie jest wielu mechaników którzy potrafią wymienić klocki hamulcowe oraz zrobić generalny remont samochodu. Najlepiej będzie wybrać sobie jeden dobry i sprawdzony warsztat,do którego będziesz jeździł i już.
Polecam A-Z Auto Serwis na ul. Dobrego Pasterza. Sprawdzony warsztat, atrakcyjne ceny, profesjonalni mechanicy, jakość usług zawsze na najwyższym poziomie. Co tu dużo pisać, zakres napraw, aktualne promocje etc. znajdziecie na ich stronie Pozdrawiam!
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Zimno, ciemno, niebezpiecznie - trudne warunki drogowe Jesienią i zimą dni są krótkie i wcześniej zapada zmrok. To także oznacza, że częściej zdarza nam się jeździć samochodem, gdy jest ciemno. Złe warunki atmosferyczne w połączeniu ze zmierzchem mogą być bardzo niebezpieczne. ...
Ostatnio odwiedziłam juz tu wspomniany a-z serwis na dobrego pasterza i jestem mega zachwycona! niespotykanie uprzejmy właściciel, bardzo pomocny. Doradził co jest do zrobienia na juz, a z czym moge ewentualnie zaczekac. Niespotykane! Do tego diagnoza była gratis!
Bardzo dobry jest też serwis Motomagic Garage. Drugi koniec miasta jak dla mnie, ale warto podjechać, bo co goście potrafią zrobić to naprawdę profeska. Robiłem u nich parę rzeczy i tam ludzie zostawiają i oltimery i całkiem nowe auta. ostatnio fajne Camaro mieli jak byłem w marcu robić rozrząd.
ja jestem bardzo zadowolona z jakości usług tego mechanika mają świetnych fachowców, nowoczesny sprzęt, chyba tylko u nich albo są jednymi z niewielu, gdzie można skorzystać z dynamicznej wymiany oleju w automatycznej skrzyni biegów. Nie trzeba czekać długo na naprawienie usterki.
Ja polecam warsztat Auto Serwis Tomasz Menet w Boleniu. Tym bardziej, jeśli nie wymieniliście opon, bo to już najwyższy czas. Zawsze tam jeżdżę, bo obsługa jest fachowa i szybka.
O widzę, że ktoś tez jeździ do Serwisu Pana Tomka Meneta! Świetna obsługa, robią profesjonalnie i zwykle nie trzeba sie martwić , że zostaniemy bez auta całe wieki, bo starają sie szybko ze wszystkim uporać. Dla mnie 10/10!
Na Półłanki znajdziecie dobrych mechaników, warsztat nazywa się „Ładyga-Gorzkowski”, mają dobre ceny, znają się na rzeczy, zdarzyło mi się korzystać z ich usług, w sumie przypadkiem, ale byłem zadowolony.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.