Gdzie Kupić ? Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe ?

09 Kwi 2010, 12:01

Cześć
(jestem nowym użytkownikiem forum)

Mam pytanie :] Od niedawna jestem szczęśliwym Posiadaczem Volvo S60 2,5 2004r ble ble ble. Chciałbym się odrobinę wyróżniać w tłumie i lekko zmodyfikować swój samochodzik. Kolega mi mówił żebym wszystko przez neta kupił. Tylko i tu pytanie gdzie to kurna kupić. Chciałem jakiegoś delikatnego bodykita zamontować ale nie wiem jak z tymi naszymi sklepami internetowymi. Jak tam sprawa wygląda z dopasowaniem takiego zderzaka? Słyszałem że sie je robi z laminatów albo ABS-u (co to jest?) Sorry że sie tak rozpisałem ale nie chce sobie zrobić wsi na samochodzie. Nie będe podawał stron które przeglądałem bo będzie że reklamuje itd. Jakbyście mieli jakieś propozycje i doświadczenie z jakimiś sklepami PROSZE O POMOC !!!!! Dziś zrobie jakieś fotki samochodu to wrzuce i prosiłbym o rade :]
SEX , DRUGS , ROCK&ROLL
Sławek B
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

14 Kwi 2010, 17:11

ABS to tworzywo sztuczne, plastik. Ja bym polecił pakiet R, ponieważ uznaję tylko fabryczne zmiany. Taki, jak ten:
Zdjęcie

Proszę śmiało się do mnie odezwać na PW, ponieważ zawodowo zajmuję się importem części - może coś doradzę i pomogę.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault MORPHOZ - elektryczny samochód przyszłości
    Renault jak zawsze proponuje samochód, który wręcz fizycznie dostosowuje się do różnych potrzeb rodziny. Elektryczny - zaprojektowany na nowej platformie modułowej CMF-EV, opracowanej przez Alians, która ...
    Volkswagen e-up! w pełni elektryczny samochód seryjny
    Volkswagen przedstawił swój pierwszy, w pełni elektryczny samochód seryjny: nowego e-up!. To prawie bezgłośne, czteroosobowe auto robi wrażenie zasięgiem 150 kilometrów i doskonałą funkcjonalnością. Nowy ...