Mam pytanie :] Od niedawna jestem szczęśliwym Posiadaczem Volvo S60 2,5 2004r ble ble ble. Chciałbym się odrobinę wyróżniać w tłumie i lekko zmodyfikować swój samochodzik. Kolega mi mówił żebym wszystko przez neta kupił. Tylko i tu pytanie gdzie to kurna kupić. Chciałem jakiegoś delikatnego bodykita zamontować ale nie wiem jak z tymi naszymi sklepami internetowymi. Jak tam sprawa wygląda z dopasowaniem takiego zderzaka? Słyszałem że sie je robi z laminatów albo ABS-u (co to jest?) Sorry że sie tak rozpisałem ale nie chce sobie zrobić wsi na samochodzie. Nie będe podawał stron które przeglądałem bo będzie że reklamuje itd. Jakbyście mieli jakieś propozycje i doświadczenie z jakimiś sklepami PROSZE O POMOC !!!!! Dziś zrobie jakieś fotki samochodu to wrzuce i prosiłbym o rade :]
TOP 10 wskazówek oszczędnej jazdy hybrydą Oszczędnej jazdy (EKO) musimy się nauczyć. To nie jest tak że wsiadasz do hybrydy i już jesteś ekologiczny. Oczywiście w pewnym sensie tak ale chcąc wykorzystać potencjał tego napędu trzeba pamiętać o pewnych zasadach dzięki ...
Prowadzenie samochodu pod wpływem stresu Prowadzenie samochodu to wieloaspektowe zadanie, wymagające koncentracji i spokoju. 1/3 kierowców przyznaje, że przynajmniej raz w tygodniu prowadzi auto pod wpływem stresu czy czując złość. Zdenerwowani kierowcy są ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.