Gdzie kupić w sieci dywaniki samochodowe

11 Lut 2013, 13:54

No właśnie Artur;/. Ja niestety nie jestem z Poznania, więc twoja oferta mi tutaj nic nie zmienia. Chociaż, mogę skorzystać z sytuacji i spytać o szczerą opinię. Gdybyś miał porównać twoją ofertę, do tych dywaników z moto hobby, które przedstawiłem, to co byś powiedział o tych które ja kupuje?
Drake90
Nowicjusz

Auto: Nie mam

11 Lut 2013, 15:04

Biorąc pod uwagę ceny,to podrzucona przeze mnie firma ma je wyższe mimo produkcji w ilościach hurtowych. Czyli w detalu będą jeszcze droższe od Twoich. Czy za tym idzie jakość ? Na pewno jak pisałem wcześniej nie przetarły się przez 5 lat użytkowania (nawet kierowcy) więc warte swojej ceny. Natomiast o Twoich mogę powiedzieć tyle ile widzę na foto... czy będą tak samo długowieczne jak te produkowane w Poznaniu..? Nie mam pojęcia. Na pewno są nieco tańsze od poznańskich.
Z drugiej strony... Te 50 zł to nie majątek. Kup. Najwyżej wtopisz i więcej tam nie kupisz. :oops:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

17 Lut 2013, 11:04

Dzięki jeszcze raz za rozmowę. Dywaniki kupiłem, postanowiłem zaryzykować. W każdym razie zobaczymy co z tego będzie. Jak będą się sprawować hehe. Będę tutaj dawał znać jakby co:)
Drake90
Nowicjusz

Auto: Nie mam

10 Paź 2013, 13:10

Koledzy ja kupowałem dywaniki gumowe w firmie Texpol z Łodzi są bezpośrednim importerem dywaników DOMA polecam każdemu bardzo duży wybór.
POZDRAWIAM
JARZRO
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 03 1989
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: skoda
Silnik: 2,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

26 Paź 2013, 14:28

POLECAN: ThBud
Do każdego auta można wybrac
thbud
Nowicjusz

Auto: MERCEDES
Silnik: 300
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna

27 Gru 2013, 16:42

Nie ma sensu sugerować się tylko ceną bo ważniejsza jest jakość.

Najważniejsze by było dopasowane i dobrze by miały podwyższone ranty boczne (przydają się zimą).
hopman
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: VW Passat B5
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyjazdy weekendowe - bezpieczne piątkowe podróże
    Piątek kojarzy się z początkiem weekendu, odpoczynkiem po intensywnej pracy i wyjazdami. Tymczasem piątkowe popołudnie na drogach to najbardziej niebezpieczny czas w całym tygodniu. Aby zapobiegać wypadkom, kierowcy nie mogą ...
    Autobus Mercedes-Benz Travego dla klubu Legia Warszawa
    Legendarny klub warszawski – Legia Warszawa otrzymał luksusowy autobus turystyczny Mercedes-Benz Travego. Piłkarzom został on po raz pierwszy zaprezentowany 28 stycznia rano, odbierając na lotnisku legionistów ...

27 Gru 2013, 17:04

Polecam sposób podpatrzony na forum V40 tj. wycinasz z gazety wzornik, mierzysz go, idziesz do Komfortu, wybierasz wykładzinę jaka Ci się spodoba i kupujesz z wycięciem na wymiar i obszyciem. :ok:
KonradMB
Aktywny

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Subaru
Silnik: H6

30 Gru 2013, 15:14

Może i welurowe tak zrobisz bo to nie jest wielka filozofia. No ale gumowe ??
hopman
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: VW Passat B5

13 Sty 2014, 19:43

Ja ostatnio widziałem fajne dywaniki ze smokiem.
Zdjęcie
Bardzo oryginalne jak dla mnie:) Mają dobre opinie więc na wypłatę chyba się skuszę:)
pietrucha5
Nowicjusz

Auto: peugeot

20 Sty 2014, 20:49

Witam ja posiadam dywaniki samochodowe do wszystkich rodzajów aut pracuję w firmie która produkuje takie dywaniki na całą Europę także zapraszam bo naprawdę warto .pozdrawiam
daniel2665
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 04 1985
Auto: opel astra
Silnik: 1,7 tdi

18 Mar 2014, 12:09

W tym sklepie "mcm Car Travels" sprzedają dywaniki samochodowe. Mają również maty i pokrowce, ogólnie w sieci zawsze trochę taniej wychodzi.
cookie21
Nowicjusz

Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: citroen

27 Maj 2014, 11:26

Osobiście kupiłam do swojego auta dywaniki samochodowe. Dywaniki samochodowe mogą być stworzone według indywidualnego projektu i co najważniejsze nie trzeba kupować całego komplety lecz wystarczy pojedyncza sztuka.
:ok:
magda77
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 11 2000
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Audi A4

11 Cze 2014, 08:22

Ja kupiłem dywaniki z https://www.katalogmotoryzacyjny.pl/dywaniki-samochodowe,59.html jak na razie gumowe ( welurowe stosuję na zimę) i są bardzo dobrej jakości, wiadomo nie starczą na wieczność, ale na pewno będą służyć długi czas.
misterek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 05 2008
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: skoda

12 Cze 2014, 09:43

Najlepiej wejść na Allegro, ja osobiście zakupiłem swoje dywaniki w sklepie w Zabrzu - MOTOER, przy ul. de Gaullea i jestem bardzo zadowolony, rozsądne ceny.
zimmerman
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 1985
Przebieg/rok: 34tys. km
Auto: Audi A8
Silnik: 4.2

13 Cze 2014, 12:59

Ja w tym roku zamówiłam dywaniki. Po kilku latach dostałam samochód po ojcu, a seryjne dywaniki ciągle się zawijały pod pedały, tam mi zrobili nowe, przycięte na wymiar, leżą spoko :)
JagodaW
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1990
Auto: Seat Leon