Gdzie kupisz najtańsze ubezpieczenie OC w 2015 roku?

02 Gru 2016, 19:30

Szukać, szukać!
Ja sprawdzam u pani Moniki Maciaszek.
Następnego dnia dostaję kilka ofert z różnych Towarzystw i zawsze coś wybiorę.
jaso
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 09 1981
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Audi

30 Mar 2017, 21:34

To ja już jestem zdania jak poprzednicy, że lepiej wejść sobie na jakąś porównywarkę tego typu i samemu wyszukać najkorzystniejszej oferty bez pośredników. Prawda jest taka, że ceny ubezpieczeń w ostatnim czasie poszły tak w górę, że trzeba kombinować bo inaczej może być problem, a jak wiadomo nie tylko w branży ubezpieczeń w internecie jest po prostu taniej.
DooD
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 08 1988
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Toledo
Silnik: 1,8 20V
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna

23 Maj 2017, 10:14

Niedawno zmieniałem AC plus OC i dobrą ofertę namierzyłem przez porównywarkę ze strony [reklama] Pomocne narzędzie, na pewno bardzo przyśpiesza całą sprawę. Nie trzeba osobno sprawdzać stron różnych towarzystw, tylko od razu człowiek ma dostęp do zbiorczej listy ofert. Nie ma też ryzyka że jakąś ofertę się pominie, tutaj ich mieli w sumie ponad pięćdziesiąt, więc już naprawdę prezentują całość rynku.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 27 Maj 2017, 22:10, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
kruchy33
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 02 2010
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: citroen
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota na targach w Genewie
    Salon Samochodowy w Genewie pokazał, że najbliższe kilkanaście miesięcy zapowiada się w Toyocie ekscytująco. Już w czerwcu w salonach pojawi się jeszcze ładniejsze AYGO, przyszłoroczny Auris będzie miał dwa napędy hybrydowe ...