Gdzie można kupić auta w miare dobrych pieniądzach

27 Lut 2010, 22:04

Witam jestem nowy , sorka jeśli pisze nie w tym dziale co potrzeba . Potrzebuję pomocy , zajmuję się troszkę handlem samochodami i zastanawiam się gdzie można kupić auta w miare dobrych pieniądzach . Tam gdzie teraz jeżdżę jest dość drogo . Myślałem o kupnie samochodów poprzez jakieś aukcje zagraniczne samochodów np. poleasingowych . Znalazłem narazie stronę autobid.de , ale nie wiem czy do końca tam się opłaca je kupować . Jakby ktoś był wdzięczny i mógł mi polecić coś tego typu , lub komis gdzie warto kupić samochód . Byłbym wdzięczny za pomoc !
MICHAŁ1973
Nowicjusz

Miejscowość: łodzkie

27 Lut 2010, 23:07

Ja swojego czasu jeździłem do Niemczech konkretnie do Berlina i powiem Ci że jak dobrze pospierać idzie coś poszukać fajnego :). Poszukaj tutaj sobie czegoś może coś Ci wpadnie w oko :).
 http://www.interauto.pl/auto-gieldy
Ostatnio edytowany przez vw, 28 Lut 2010, 23:21, edytowano w sumie 1 raz
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2010, 00:19

A może jakieś komisy , lub aukcje w polsce . Mój kolega kupuję na aukcjach w PL i biznes mu się całkiem nieźle kręci .
MICHAŁ1973
Nowicjusz

Miejscowość: łodzkie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak nowe paliwo E10 działa na olej silnikowy?
    Czy dodatek nowego paliwa E10 może wpłynąć na kondycję oleju silnikowego? Jakie kroki należy podjąć, aby zapewnić właściwe smarowanie silnika w obliczu wprowadzenia benzyny z większą ilością biokomponentów? Odpowiedzi ...