Van do 32tys 7ososbowy

27 Lut 2010, 22:06

Witam.mam problem z wyborem auta,a dokladniej vana 7 osobowego.Kwota do wydania to max 32tys zł.troche znam sie autach no ale mam ciezki wybor,mam faworyta ale jak duze dziecko co 2-3dni mam nowego faworyta.A jakie auto Wy byscie doradzili?i co powiedzie o Chryslerze Voyagerze 2.4lbenz 147km 2002r + zalozenie gazu sekwencji?kurcze gaz do takiego auta to troche lipa ale kryzys Panowie,kryzys...
robert_0886
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice W-wy

27 Lut 2010, 23:01

Zobacz VW Sharana a tą cene znajdziesz w dobrym stanie
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

27 Lut 2010, 23:36

szczerze mowiac Sharana nie bralem pod uwage,mimo ze VW to solidne auta to jakos mnie nie przekonuja,troche zbyt konserwatywne.
robert_0886
Nowicjusz
Awatar użytkownika

28 Lut 2010, 00:00

Hm a moze coś takiego ? :)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2010, 00:03

a ja bym polecił Mazdę MPV np. [link do oferty na Allegro wygasł]
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

28 Lut 2010, 00:11

co do Galaxy to owszem fajny,jutro sprawdze jak z awaryjnoscia i wogole np. na autocentrum i gdzies jeszcze poszukam.a co do zafiry to troche przymaly(ta plyta od astry...),mam juz 2 dzieci a jeszcze myslimy z żoną o rozszerzeniu rodziny ;).Poza tym ciekawe jak spisywalby sie po 150tys km,no i 1opel mi w zyciu wystarczy.przez jakis czas myslalem o Renault Grand Scenic czy Espace,no ale elektryka... Chociaz patrzylem ostatnio na raport TUV to kazdy 7osobowy nie jest idealny...

[ Dodano: Sob Lut 27, 2010 23:18 ]
A Mazda też fajna.Japonczyk to chyba najwazniejsze.narazie nr.1 na liscie.A co myslicie o tym Chryslerze Voyagerze?
robert_0886
Nowicjusz
Awatar użytkownika

28 Lut 2010, 00:36

Chrysler myślę że jest to bardzo dobra propozycja, w aucie bardzo dużo miejsca i w ogole. Popatrz na te dwa co podam niżej linki :) Musisz się liczyć z nie małym spalaniem :D
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2010, 11:47

Wlasnie Chryslery na allegro przejrzalem od gory do dolu,zastanawialem sie nad zwyklym Voyagerem(nie Grand),z benzyniakiem 2.4l.tylko wlasnie niewiem jak bedzie z eksploatacja,nie chodzi o samo spalanie,ale i o usterki,bo z tego co wiem to nie sa wzorem wytrzymalosci.chociaz auto nie byloby zbytnio jezdzone-max 10tys km/rocznie.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 15:36 ]
To w takim razie jakie jednostki napedowe polecacie?tzn,benzyne czy diesla?czy przy kupnie auta 7osobowego,ok7-8letniego i przy przebiegu ok150tys km kupno ropniaka to duze ryzyko?
robert_0886
Nowicjusz
Awatar użytkownika