Gdzie można kupić gadżety?

13 Cze 2018, 13:04

Na allegro są super gadżety na przykład jakieś zestawy głośnomówiące, czy nawet nakładki na fotel. [link do oferty na Allegro wygasł]
minacolada
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 2015
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Subaru Legacy AWD 2.0
Silnik: 157 km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

20 Wrz 2018, 15:15

Ja ostatnio trafiłem na fajną stronkę - TypowyMirek - obkupiłem się jak głupi. :D
MarcinMe
Nowicjusz

23 Lis 2018, 23:03

Polecam allegro.Teraz z okazji black friday są duże promocje.
Kewlar85
Nowicjusz

16 Sty 2020, 10:44

To zależy jakie gadżety ;-) Ja niedawno kupiłem kilka rzeczy do swojego samochodu, m.in. brelok do kluczy. Niektóre są naprawdę ciekawe. Brelok z latarką w razie potrzeby może być bardzo przydatny ;-)
motii
Nowicjusz

Auto: Mercedes 250

21 Sty 2020, 15:51

Różnego rodzaju breloczki, smycze itp znajdziecie na targach remadays w Nadarzynie w połowie lutego. Sam również się tam wybieram w tym roku, może uda mi się nawiązać jakąś współpracę.
Damianos89
Nowicjusz

08 Mar 2021, 18:19

Jeżeli chodzi o różnego typu akcesoria i gadżety do samochodu to od siebie mogę polecić Stopol Group z Pruszkowa. Mają bardzo duży wybór radio, kamer, głośników, ale można też u nich kupić np. maty grzewcze na fotele. Zamawiałem u nich kamerę cofania, dokładnie ten model: CA 6708C i jak na razie sprawdza się super. Żona, która zawsze marznie w samochodzie jest za to zachwycona matami grzewczymi :D Mają dużo rzeczy w ofercie, zawsze można wpaść na coś ciekawego. Polecam!
marcel11
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...