Cześć wszystkim! Mam problem z zawieszeniem mojego samochodu i chciałbym znaleźć dobry serwis, który zrobi przegląd. Czy macie jakieś doświadczenia lub polecenia?
Hej! Ja ostatnio korzystałem z usług serwisu ABC Auto w Zielonej Górze i byłem bardzo nie zadowolony z ich pracy. Nie profesjonalna obsługa, brak pożądnej diagnozy i zawyżone ceny. Mają dobre opinie w internecie, lecz nie sprawdza się to w rzeczywistości, omijać szerokim łukiem
Siemano kolano polecam serwis LCL carservis. Mają świetną opinię wśród moich znajomych i wielokrotnie korzystałem z ich usług. Zawsze solidnie wykonują prace, a do tego są uczciwi i nie naciągają na dodatkowe koszty.
Dzięki za sugestie!!!!!!! Zastanowię się nad tymi serwisami i zobaczę, który będzie dla mnie najlepszy. Ważne, żeby znaleźć rzetelny serwis, na którym można polegać. . Słyszałam o tym serwisie od znajomych ale nie byłam przekonana
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Toyota Mirai - 1000 km zasięgu w następnej dekadzie Toyota realizuje ambitne plany rozwoju bezemisyjnego transportu opartego na wodorze. Jak donosi Reuters, firma podwaja inwestycje w samochody z wodorowymi ogniwami paliwowymi (FCV). W planach są nowe modele aut osobowych ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.