Meczyki i inne darmowe streamingi nie sprawdzają się u mnie. Czy jest jakiś inny sposób na oglądanie meczów przez internet? Słyszałem, że jest teraz jakaś akcja, że jak się kupi piwo to mecz w necie można obejrzeć za free. Ktoś wie o co chodzi?
Wszystko się zgadza. Heineken ma teraz taką akcję, że za każdego browara można w necie przylukać meczyk za free. Kupujesz piwko w sklepie a pod kapsle masz kod. Oglądać można przez net na tej witrynie liga.heineken.pl W jakości HD!
Podziękował Sprawdziłem temat i wszystko wydaje się grać i trąbić Dziś wieczorem po pracy wyskoczę po browarki i jutro z ziomkami będziemy się chłodzić oglądając Bayern Monachium z Arsenalem Londyn
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Jakie są korzyści z jazdy hybrydą? Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.