Zarabianie w internecie - dyskusja

12 Mar 2014, 18:37

Witam chcialem poruszyc dyskusje zarabiania w necie , wszelkiego rodzaju , zajmujecie sie takim czyms ? Ja osobiscie od przeszlo poltora roku i potrafie wyciagnac do 400 dolarow miesiecznie . Jest to spora kwota , ale zanim zaczalem tyle "brac" meczylem sie ponad rok nie zarabiajac nic

Swoja droga pomoge wszystkim chetnym ktorzy chca w to wejsc , zycie w polsce jest jakie jest , dlatego staram sie pomoc - rowniez mnie ktos tego nauczyl dlatego kontynuuje jego polityke tak jak mnie z reszta prosil.

W razie checi wspolpracy pisac na skype do m1kiexpl , wytlumacze , pomoge , oczywiscie nie odplatnie - po prostu za free.

Wiele osob mi juz zaufalo , i nie zaluja , w razie watpliwosci mozecie napisac podam link do mojego tematu z innego fora , gdzie chwala moja prace oraz mowia ze po prostu pomagam.

Pozdrawiam
M1kie
Nowicjusz

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co daje aktywny mechanizm różnicowy?
    Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...