Gdzie sie wybrać nad morze? - 2009

27 Lip 2009, 12:29

jakbyście jechali na wakacje z Łodzi to do jakiego miasta i okolic byście pojechali, chodzi mi miasta nad morzem,
kołobrzeg, trójmiasto
która droga jest najlepsza do podóżowania, z łodzi?
1. łódź - kołobrzeg
2. łódź - trójmiasto
czy przejazd przez a1, a2 jest płatny? jesli tak to ile? jak wyglądają tam krajówki? dziurawe? szerokie?

pozdro
Ostatnio edytowany przez piotrauto, 18 Paź 2009, 18:47, edytowano w sumie 1 raz
piotrauto
Stały forumowicz

0

27 Lip 2009, 18:00

piotrauto napisał(a):jakbyście jechali na wakacje z Łodzi to do jakiego miasta i okolic byście pojechali, chodzi mi miasta nad morzem,
kołobrzeg, trójmiasto
1. łódź - kołobrzeg
2. łódź - trójmiasto
czy przejazd przez a1, a2 jest płatny? jesli tak to ile? jak wyglądają tam krajówki? dziurawe? szerokie?

pozdro

Nie wiem czy przejezd jest płatny, ale grogi w miarę dobre. Wybrałbym opcje numer DWA, łódź - trójmiasto .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC
0

28 Lip 2009, 08:48

w opcji nr 2 jedziemy non stop 2 pasmówką?
a opcja nr 1? te jednopasmowe krajówki są szerokie? czyli poza liniami ciągłymi na skraju drogi jest jeszcze 1-2m asfaltowego pobocza?
piotrauto
Stały forumowicz

0

09 Sie 2009, 19:50

Powiem ci tylko jedno - nie jedź do Koszalina, ja jadąc z Czewy 4 godziny spędziłem w korkach :/
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa
0

07 Paź 2009, 06:03

Nad morzem polecam trojmiasto oraz HEL. na Helu jest czysta woda. Nocleg w granicach 120zl za pokoj 2osobowy za dobe. A1 jest platna cos okolo 17zl za przejazd.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI
0

15 Paź 2009, 14:05

piotrauto napisał(a):jakbyście jechali na wakacje z Łodzi to do jakiego miasta i okolic byście pojechali, chodzi mi miasta nad morzem,
kołobrzeg, trójmiasto
1. łódź - kołobrzeg
2. łódź - trójmiasto

pozdro

trasa numer 2 według mnie jest najlepsza do podróżowania z Łodzi A1 jest płatna chyba 12 zł od osobówki ale za to dobra droga szybko sie dostaniesz do trójmiasta

Szerokości
Artak20
Nowicjusz

Miejscowość: Centrum
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...

15 Paź 2009, 17:34

Temat z sierpnia ;P
A propo przejazd do gdańska A1 od Grudziądza, tzn. Nowym Marz- dla osobówki 17,50 ;)
eaxene
Aktywny

Miejscowość: Toruń
0

18 Paź 2009, 11:40

Ten temat to już chyba nie aktualny, ze względu na pogodę ;p Teraz raczej powinien być...gdzie się wybrać w góry ?:)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001