Tylko nie na obrzeżach, tylko im bliżej centrum tym lepiej. Prawobrzeżna część stolicy też raczej odpada. Jakieś propozycje, typy, sugestie? Wiem, że nie będzie tanio.
Jak chcesz szybko dostać się do centrum to szukaj wzdłuż lini metra. Myślę że takie dzielnice jak Mokotów, Żoliborz, Wola powinny być ok. Przy samym centrum mieszkania będą sporo droższe i pytanie czy jest sens przepłacać skoro z innych niektórych dzielnic Warszawy można się równie szybko dostać do centrum.
Ewentualnie Wilanów. Obecnie realizowanych jest tam sporo nowych inwestycji mieszkaniowych . Mieszkanie nowe kupisz w niewiele wyższej cenie niż to na rynku wtórnym a masz tam lepszy standard oraz łatwiej jest je doprowadzić do porządku. Na Tedorowicza powstaje na przykład fajny apartamentowiec. Zora Wilanów. Wiem bo siostra chce kupić tam mieszkanie.Możesz się zorientować.
Dla mnie ważne było kilka rzeczy przy wyborze, po pierwsze spokojna okolica, po drugie dobre połączenie drogami, po trzecie infrastruktura dla dzieci, po czwarte stojaki na rowery w najważniejszych miejscach - wystarczyły takie
Łatwo nie było, ale znalazłem swoje miejsce i jestem zadowolony. Tyle, że to Śląsk więc nie wiem, czy w Warszawie jakiekolwiek miejsce spełniałoby takie warunki
Na studiach pomieskziwałem na Ursynowie. Niby daleko od centrum ale metro zalatiwa sprawe. Relatywnie tanio, dobra infrastruktura, mozna w weekend wyskoczyc do lasu kabackiego. Z drugiej mański - bielany. To samo - metro, zieleń, fajna infrastruktura. Tylko, bielany - nie żoliborz, żoli jest drogi.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
XVII Moto-Piknik i Otwarty Puchar Polski WST / relacja "XVII Moto-Piknik za nami. Sobotnie opady deszczu nie nastrajały optymistycznie, jednak w niedzielę pogoda okazała się łaskawa. Dziękujemy wszystkim zawodnikom, kibicom i osobom które wspierają nas za dzielne towarzyszenie ...
Piękne mieszkanie na Gocławiu, zobaczcie tutaj - http://www.yareal.pl/kolorowy-goclaw Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, jaki jest budżet, ale ogolnie te okolice zrobiły się totalnie inne.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.