Gdzie wpiąć wtyczkę? Proszę o zdjęcia. CITROEN C3 1.4 HDI

04 Sie 2023, 16:14

Witam!
ściągnąłem plastki żeby zobaczyć egr i zobaczyłem wtyczkę taką samą jak do czujnika temperatury. Gdzie mam go wpiąć?
kaszlaq
Nowicjusz

04 Sie 2023, 16:31

Dodam jeszcze że od miesiąca mam z nim problem. Mianowicie kiedy się zagrzeje nie pali w ogóle. Muszę czekać aż ostygnie wtedy zapala od strzała. Dodam że wymieniany był czujnik temperatury czujnik położenia wału filtr paliwa filtr powietrza. Był również sprawdzany przez mechanika pod komputerem. Zero błędów. Wczoraj kiedy wróciłem ze sklepu bo Używałem go do krótkich podjazdów jakieś półtora kilometra. Zgasiłem go pod domem Przyszedłem za za godzinę sprawdzić czy już ostygł. Ku mojemu zdziwieniu nadal Była jedna kreska. Wróciłem za dwie godziny i to samo samochód nie zapali bo jest ta jedna kreska. Rano sprawdzałem to samo Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest tego przyczyna po odłączeniu komputera również pokazuje Jedną kreskę temperatury
kaszlaq
Nowicjusz

05 Sie 2023, 10:22

Ma ktoś jakiś pomysł?
kaszlaq
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Testy wodorowej Toyoty Mirai w Chinach
    Toyota rozpocznie testy wodorowego sedana Mirai w Chinach. Firma sprawdzi możliwości adaptacji tej technologii w Państwie Środka. Jednocześnie japońska firma zadeklarowała, że wybuduje stację tankowania wodoru w swoim chińskim ...