Szczyrk jest bardzo piękną okolicą, kto nie był niech żałuje. znacie może miejsce podobne do naszych beskid tylko za granicą? odwiedziłbym coś równie malowniczego w tym roku, tylko zupełnie nie mam pojęcia od czego zacząć poszukiwania
Ja w tym roku wybrałem Dębki , bardzo spokojna miejscówka nad Polskim morzem. Często tam jeżdzę. Jeśli ktoś lubi spokój to jest to bardzo dobre rozwiązanie.
Ja w tym roku spędziłem bardzo fajne wakacje razem z rodzinką w Kudowie Zdroju. zatrzymalismy się tam w hotelu verde montana. Akurat zalezało nam na basenie w hotelu i dobrej lokalizacji, a ten obiekt odpowiadał nam w stu procentach.
Jakie są korzyści z jazdy hybrydą? Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...
Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...
A teraz w październiku wybieram się na wycieczkę objazdową do Pragi razem z biurem podróży. Kilkudniowa wycieczka, gdzie będziemy zwiedzając piękne miasto i jego zabytki. Już nie mogę się doczekać.
Dzień dobry! Niedawno odwiedziłem najpiękniejsze polskie miasto Kraków, spacer po Starym Mieście, zwiedzanie Zamku na Wawelu, Rynek jest po prostu super . Wyjechałem z Warszawy w sobotę rano, skorzystałem z usług serwisu busfor, bilet dostałem 39 zł, autobus przyjechał w kilka godzin, zatrzymał się w hostelu, wszystko jest super. Infrastruktura i komunikacja na najwyższym poziomie.
Ogólnie w przyszłym roku jadę do Czarnogóry i do miejscowości Bar Jak dla mnie najlepszy nocleg tam to apartamenty Solatium Booking, choć byłam tam dość dawno.
Aktualnie pojechałabym wszędzie gdzie jest ciepło:) Mam zamiar jechać do Hiszpanii w czerwcu i już marzę o tym by ten czas zleciał. Bo teraz jedynie pozostało jedynie ukryć się przez zimnem w domu pod kocem.
Jeżeli na wakacje lecicie samolotem, to zaopatrzcie się w dobrą walizkę. Dlaczego to takie ważne? I jaką wybrać? Jeśli szukasz walizki podręcznej, lepiej sprawdzą się walizki wykonane z miękkiego materiału. Są o wiele bardziej elastyczne i można je bez problemu zmieścić w panelach umieszczonych na pokładzie samolotu. Natomiast bagaż rejestrowany często jest przerzucany do luku samolotowego bardzo szybko, dlatego ważne jest, aby materiał, z którego jest wykonana walizka był jak najbardziej trwały i sztywny. W przeciwnym razie, wiele twoich rzeczy może ulec uszkodzeniu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.