Gdzie wyruszacie na wakacje?

28 Mar 2017, 20:45

Szczyrk jest bardzo piękną okolicą, kto nie był niech żałuje. :D
znacie może miejsce podobne do naszych beskid tylko za granicą? odwiedziłbym coś równie malowniczego w tym roku, tylko zupełnie nie mam pojęcia od czego zacząć poszukiwania :(
Edan
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 09 2014
Przebieg/rok: 16tys. km
Auto: Honda Civic VI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

29 Mar 2017, 08:19

Ja w tym roku wybrałem Dębki , bardzo spokojna miejscówka nad Polskim morzem. Często tam jeżdzę. Jeśli ktoś lubi spokój to jest to bardzo dobre rozwiązanie.
Konzero
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 06 1990
Przebieg/rok: 41tys. km
Auto: Citroen c3
Paliwo: Benzyna

29 Mar 2017, 15:42

Przejażdżka po Mazurach.
Marek99
Początkujący

04 Kwi 2017, 15:13

Plany się klarują i w tym roku chyba będzie polskie morze.
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

21 Wrz 2017, 11:55

Ja w tym roku spędziłem bardzo fajne wakacje razem z rodzinką w Kudowie Zdroju. zatrzymalismy się tam w hotelu verde montana. Akurat zalezało nam na basenie w hotelu i dobrej lokalizacji, a ten obiekt odpowiadał nam w stu procentach.
bask
Początkujący

Auto: Opel

22 Wrz 2017, 09:16

a ja zawsze jeżdżę na mazury.
Brigitte12
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 03 1964
Auto: audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie są korzyści z jazdy hybrydą?
    Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...
    Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR
    Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...

09 Paź 2017, 08:08

A teraz w październiku wybieram się na wycieczkę objazdową do Pragi razem z biurem podróży. Kilkudniowa wycieczka, gdzie będziemy zwiedzając piękne miasto i jego zabytki. Już nie mogę się doczekać.
bask
Początkujący

Auto: Opel

20 Paź 2017, 08:46

Ja na wakacjach byłem na Mazurach :)
TakiRobert
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 44tys. km
Auto: Volkswagen

06 Lis 2017, 15:35

Dzień dobry! Niedawno odwiedziłem najpiękniejsze polskie miasto Kraków, spacer po Starym Mieście, zwiedzanie Zamku na Wawelu, Rynek jest po prostu super :happy: . Wyjechałem z Warszawy w sobotę rano, skorzystałem z usług serwisu busfor, bilet dostałem 39 zł, autobus przyjechał w kilka godzin, zatrzymał się w hostelu, wszystko jest super. Infrastruktura i komunikacja na najwyższym poziomie. :ok: :ok: :ok:
ALushchevsky
Obserwowany

Auto: Audi A4

16 Lis 2017, 21:29

Kraków dopiero teraz????? Toż to miasto obowiązkowe.
Polecam jeszcze równie piękny Wrocław :)
JS112
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Celica

11 Gru 2017, 11:01

Ogólnie w przyszłym roku jadę do Czarnogóry i do miejscowości Bar :) ;)
Jak dla mnie najlepszy nocleg tam to apartamenty Solatium Booking, choć byłam tam dość dawno.
Leather
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1932
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Nie mam

18 Gru 2017, 13:11

Aktualnie pojechałabym wszędzie gdzie jest ciepło:) Mam zamiar jechać do Hiszpanii w czerwcu i już marzę o tym by ten czas zleciał. Bo teraz jedynie pozostało jedynie ukryć się przez zimnem w domu pod kocem.
proRoksana
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 06 2002
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW GOLF
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

18 Gru 2017, 18:08

A ja cały czas żyje jak na wakacjach :naughty: mieszkam na Lazurowym Wybrzeżu, zawsze mam ciepło piękne widoki, morze, Alpy tez nie daleko. Żyć nie umierać
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

23 Maj 2018, 07:40

Jeżeli na wakacje lecicie samolotem, to zaopatrzcie się w dobrą walizkę. Dlaczego to takie ważne? I jaką wybrać? Jeśli szukasz walizki podręcznej, lepiej sprawdzą się walizki wykonane z miękkiego materiału. Są o wiele bardziej elastyczne i można je bez problemu zmieścić w panelach umieszczonych na pokładzie samolotu. Natomiast bagaż rejestrowany często jest przerzucany do luku samolotowego bardzo szybko, dlatego ważne jest, aby materiał, z którego jest wykonana walizka był jak najbardziej trwały i sztywny. W przeciwnym razie, wiele twoich rzeczy może ulec uszkodzeniu.
smaur
Początkujący

Prawo jazdy: 15 10 1986
Auto: Volvo s 60