Giełdy samochodowe w POLSCE

26 Maj 2008, 18:05

giełda w Krakowie-Balicach już nie istnieje.

Jest uchwalona decyzja, odnośnie zakazu handlu w jakieś tam odległości od lotniska i SM z policją pilnują ostro porządku...
konradw4
Nowicjusz

05 Cze 2008, 12:07

To jest gdzies w krakowie teraz gielda ?
Bigstar
Początkujący

05 Cze 2008, 15:01

Bigstar napisał(a):To jest gdzies w krakowie teraz gielda ?
największa jest na rybitwach...
konradw4
Nowicjusz

05 Cze 2008, 22:17

Mozesz mi podac w jakich godzinach>
Bigstar
Początkujący

06 Cze 2008, 00:11

Bigstar napisał(a):Mozesz mi podac w jakich godzinach>

od szóstej rano bodaj, dokładnie nie wiem...

Byłem ostatnio o godzinie 10.00 to juz sporo samochodów sprzedanych było... Najlepiej byc przed ósmą...
konradw4
Nowicjusz

26 Sie 2008, 22:07

Witam,

Na ktore gielda samochodowa oplaca sie jechac zeby kupic czesci samochodowe?
Pepu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris - rozstrzygnięcie konkursu Toyota Motor Poland W sobotę 6 października Toyota Motor Poland zorganizowała finał konkursu "Wygraj nową hybrydową Toyotę Yaris ". Po czterech miesiącach etapów ...

28 Sie 2008, 20:27

Pepu napisał(a):Na ktore gielda samochodowa oplaca sie jechac zeby kupic czesci samochodowe?

Sporo części było zawsze w Poznaniu ale dawno tam nie byłem, w Słomczynie jest teraz mały wybór.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

23 Paź 2008, 10:18

Małe sprostowanie... Giełda samochodowa w Łodzi, woj. łódzkie odbywa się tylko w nd. w godzinach 5-13. pozdro
Pieku
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

14 Sty 2009, 17:54

Nie jestem stałym bywalcem giełd ale byłem w Chwaszczynie k/Gdyni, Przeźmierowo k/Poznania i w Chojnicach ale ta ostatnia to bardziej miejsce ustawek czyli wcześniej dogadują się telefonicznie i na miejscu oglądają furki. Ogólnie chyba można je polecic.
crazy_fox78
crazy_fox78
Nowicjusz

Miejscowość: Debrzno

14 Sty 2009, 17:57

Mieszkam na południu woj pomorskiego i nie znam człowieka który po części nie jeździłby gdzie indziej jak na giełdę do Poznania :D
crazy_fox78
crazy_fox78
Nowicjusz

Miejscowość: Debrzno

03 Mar 2009, 17:02

ArteK napisał(a):Witam,
Jeżeli chcesz zobaczyć gdzie znajdują się giełdy samochodowe w naszym kraju pod tym adresem znajdziesz chyba wszystkie. Jeżeli jakiejś nie ma a znasz jej adres to napisz [email widoczny po zalogowaniu] a napewno ją dodamy do listy.

Możesz także wyrażać opinie w tym temacie którą giełde polecasz do kupna/sprzedaży auta, na której można dostać części samochodowe no i generalnie na które giełdy opłaca się jechac a których nie polecacie bo to strata czasu...
Zapraszam do dyskusji.[/url]

fajna e-gielda na autos24.pl dobre oferty niskie ceny brat kupił z nimi jest zadowolony jedzie znowu 8) :lol:
reporter
Nowicjusz

28 Kwi 2009, 16:24

witam, pisze pracę dotyczącą giełdy samochodowej w przeżmierowie, czy ktoś zgodziłby sie udzielić mi opowiedzi na kilka pytań??

badania sa anonimowe w 100%
kapio
Nowicjusz

Miejscowość: poznań

30 Kwi 2009, 06:34

reporter napisał(a):
ArteK napisał(a):Witam,
Jeżeli chcesz zobaczyć gdzie znajdują się giełdy samochodowe w naszym kraju pod tym adresem znajdziesz chyba wszystkie. Jeżeli jakiejś nie ma a znasz jej adres to napisz [email widoczny po zalogowaniu] a napewno ją dodamy do listy.

Możesz także wyrażać opinie w tym temacie którą giełde polecasz do kupna/sprzedaży auta, na której można dostać części samochodowe no i generalnie na które giełdy opłaca się jechac a których nie polecacie bo to strata czasu...
Zapraszam do dyskusji.[/url]

fajna e-gielda na autos24.pl dobre oferty niskie ceny brat kupił z nimi jest zadowolony jedzie znowu 8) :lol:

nie ma to jak własna kiepska reklama :mrgreen:
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

19 Wrz 2009, 00:23

ŁÓDŹ ULICA PUSZKINA

Czynna: niedziela 6-15
Średnia ilość aut: 1200
Cennik: osobowe-35zł, dostwacze 40zł
Parking dla klientów: tak,płatny 5zł i bezpłatny
Część handlowa: tak,płatne zł
Pozostałe info: jedna z największych giełd w Polsce.Bardzo dogodny dojazd. Giełda jest zorganizowana na wydzielonej i zamkniętej części dwupasmowej ulicy. Jedna z uliczek dolotowych do giełdy jest przeznaczona dla handlu,a inna wyłącznie dla jednośladów.
Giełda jest organizowana na zwykłej ulicy która jest wyłączona z ruchu co niedziele.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

15 Paź 2009, 18:30

Mała poprawka. Giełda w Krakowie Branicach przy ulicy rzepakowej juz nie istnieje :???:
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków