Giełdy samochodowe w POLSCE

27 Lis 2009, 21:43

Pod Lublinem Elizówka ,funkcjonuje w Niedzielę.
merc
Nowicjusz

Miejscowość: Salon

21 Gru 2009, 15:34

Zauważyłem brak informacji na temat giełdy samochodowej w Częstochowie.Giełda ostatnio bardzo się powiększyła więc przesyłam dane
Ul.Poselska 12 czynna w niedziele od 6 do 13 liczba samochodów ok.700 strona-www.gieldaczestochowa.pl/ nr.tel.512209530 i 502785440
demo88
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

26 Gru 2009, 20:02

PiecU napisał(a):w Sanndomierzu od bodajrze 7 rano w soboty bądź w niedziele juz niepaietam na 100% do ktorejs popoludniu:)
ale to jak sie obwodnica jedzie to widac

W Sandomierzu giełda samochodowa jest tylko w soboty

Ul. Przemysłowa (jadąc z Karkowa czy Rzeszowa w kierunku Warszawy trudno jej nie zauważyć)
marcin82w
Nowicjusz

Miejscowość: Sandomierz

28 Kwi 2010, 07:50

Giełda w Słomczynie woj mazowieckie

Giełda samochodowa w Częstochowie

Giełda czynna w każdą niedziele od 6 do 13.
Liczba samochodów ok.700
Wstawienie auta kosztuje 25 złotych, parking 4 złote
ul.Poselska 12
Giełda samochodowa we Wrocławiu

Giełda samochodowa we Wrocłąwiu czynna jest w niedzielę na ulicy Gnieźnieńskiej. Godziny działania to od 6 do (mniej- więcej, gdyż zależy to od obecności klientów) do 13-14.
Wstęp kosztuje 1 zł, umieszczenie samochodu osobowego 30 zł, ciężarowego do 3,5 t 40 zł.
Giełda samochodowa w Gorzowie

Giełda samochodowa w Gorzowie mieści się na ul. Szczecińskiej i czynna jest w niedziele w godzinach 7-13.
Giełda samochodowa w Łodzi

Giełda samochodowa w Łodzi mieści się na ul. Puszkina i jest organizowana na tej ulicy zamykanej na niedzielę. Istnieje dogodny dojazd z dwóch stron ulicy.
Ceny wjazdu to 35 zł osobowy, 40 dostawczy.
Liczba samochodów około 1500
Giełda samochodowa w Gliwicach

Giełda samochodowa w Gliwicach znajduje się na Błoniach na ul. Kujawskiej. Czynna jest od 6 do 13 w soboty i niedziele, przy czym w soboty niewiele jest tam samochodów a tylko sprzedawcy części samochodowych.
W każdą niedzielę na giełdzie samochodowej w Gliwicach wystawianych jest około 1500 do 2000 samochodów.
Giełda samochodowa w Bygdoszczy

Giełda samochodowa i części samochodowych w Bydgoszczy odbywa się w każdą niedzielę w godz. :00 – 14:00 na ulicy ul. Fordońskiej 116.
Giełda samochodowa w Gdańsku

Giełda samochodowa w Gdańsku mieści się w Chwaszczynie na ul. Węglowej 3.
Giełda czynna jest w każdą niedzielę w godz.7-13
Liczba wystawianych samochodów od 300 do 400
Giełda samochodowa w Kielcach Miedziana Góra

Kielecka giełda samochodowa mieści się na Torze Wyścigowym Miedziana Góra
Giełda w Kielcach czynna jest w każdą niedzielę od godz. 6 do 13 – latem i od godz. 7 do 13 zimą.
Średnia liczna wystawianych samochodów to około 1000
Giełda samochodowa w Poznaniu

Giełda samochodowa w Poznaniu mieści się na TORZE POZNAŃ w Przeźmierowie na ulicy Wyścigowej 3,
tel. (061) 814-35-11 wew. 16
Giełda czynna jest w czwartki i niedziele w godz. od 06.00 do 13.00
Giełda samochodowa w Szczecinie

Giełda samochodowa w Szczecinie mieści się na terenach MKS Pogoń przy ul. Twardowskiego.
Czynna w jest w soboty i niedziele. Zwykle na giełdzie wystawianych jest około 1000 samochodów.
Giełda samochodowa w Warszawie na Żeraniu

Giełda samochodowa na warszawskim Żeraniu na ulicy ul. Płochocińskiej 33 czynna jest w każdą niedziele od samego świtu (latem nawet od 4tej rano) do około godziny 13tej. Liczba wystawianych na giełdzie naŻeraniu samochodów waha się od 200 do 1500 sztuk.
Za szybko nie dobrze!!!
Za wolno też nie!!!
T jak w końcu ????????
cjkamil
Nowicjusz

Miejscowość: Podlaskie

04 Sie 2010, 23:50

lasty napisał(a):Opole
woj. opolskie
ul. Obrońców Stalingradu
niedziela 6:00 - 13:00 200<-- jestem z Opola i wiem że to strata czasu, w życiu tam chyba nie było 200 samochodów, może 40 to max i to same szity, no znajdziesz tam ładny rocznik 2000 w zywż, ale to żadkość. Więcej tam jest telewizorów, dywanów, komórek, zabawek i całego szajsu. Ale jak chcesz iść na prawdziwą giełdę to nie idz na Opolską.

Minęło 3 lata od napisania tego posta i niewiele się zmieniło. No może jeden szczegół: prawie na przeciw giełdy w Opolu jest komis w którym na placu jest więcej samochodów niż na giełdzie wystawia się przez miesiąc.
Ostatnio edytowany przez darkom, 05 Sie 2010, 23:50, edytowano w sumie 1 raz
darkom
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

28 Sty 2011, 06:38

BIAłYSTOK - Krywlany Niedziela start 6 ul Mickiewicza
adamesak
Nowicjusz

Miejscowość: Bialy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...

08 Lut 2011, 02:17

Małe sprostowanie

Giełda w Lesznie (wlkp) - nie istnieje już kilka łądnych lat (była zawsze pod wiaduktem)

Giełda w Lubiniu (dolnoślaskie) - latem tłoczno sie robi już od 6. A otwarta jest znacznie szybciej.
;-)
SeDay
Nowicjusz

Miejscowość: FWS
Prawo jazdy: 08 03 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6 SR 8V (100 KM)
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

19 Mar 2011, 15:35

Wiatam: chciałem dowiedzieć się szczegułów dot. Giełdy sam. w Mysłowicach....m.in. uczciwości w stacji diagnostycznej. Wiem że są tam też komisy i chciałem zapytać czy wiecie: mechanicy są obiektywni wobec wad sam. z komisów. Wogóle czy wartop tam lupić sam. czy nie :)
BarteX01
Nowicjusz

Miejscowość: slask

22 Sie 2011, 22:21

PiecU napisał(a):w Sanndomierzu od bodajrze 7 rano wsoboty badz w niedziele juz niepaietam na 100% do ktorejs popoludniu:)

ale to jak sie obwodnica jedzie to widac

Ta giełda nie jest od 7 tylko ludzie już przyjeżdżają w nocy koło 3-4 aaa koło 7-8 jeszcze czasami dojeżdżają aaa wszystko sie zwija koło 14
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

30 Sie 2011, 08:37

Zwijają się najpóźniej o 11, później jest już giełda warzywna.
Swoją drogą zazwyczaj nic ciekawego na tej giełdzie nie ma, ceny atrakcyjne ale z kolei stan aut mało atrakcyjny(choć błyszczą się jak nówki).
Większość aut sprzedają handlarze.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

20 Wrz 2011, 13:12

W Poznaniu też jest dobra jednak ja wolę kupować auto w salonie-nic mnie wtedy nie zaskoczy, co prawda kupiłem 4 lata temu u Karlika auto i jak do tej pory nie mam problemów żadnych, więc to zależy ale wiadomo że chodzi o możliwości finansowe.
Gordon
Nowicjusz

Auto: Volvo

29 Paź 2011, 23:17

Gordon, zgadza się, że najlepiej kupić auto z salonu i cieszyć się z jego niezawodności. Samochodów kupowanych z drugiej ręki jest o wiele więcej i nie zapowiada się by miało się to zmienić. Kupując auto używane ważne by mieć pojęcie w temacie lub zaczerpnąć czyjejś wiedzy by nie dać się wykiwać.
qatrrrro
Początkujący

Miejscowość: Warsaw

22 Lis 2011, 15:22

Taa, ja już raz kupiłam auto w komisie, i okazało się, że było jednak po wypadku. Mój błąd, że nie sprawdziłam wcześniej. Jednak NIGDY już nie uwierzę oszustom i następne kupię w salonie. Chytry dwa razy traci :cry:
niunias
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2005

05 Gru 2011, 12:12

Jednak kupując auto 2-3 letnie, oszczędzamy dużą kwotę, a można z takie auto zaprowadzić na szczegółowy przegląd i dowiedzieć się wszystkiego. Kupowanie uzywanych aut nie jest wcale takie straszne.
advty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 09 1984
Auto: BMW E3

12 Gru 2011, 17:38

No nie jest straszne, ale w salonie u dealera też można kupić auta komisowe i właśnie to uważam za słuszne.
niunias
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2005