aktualizacja dla zainteresowanych - AAA auto w Piasecznie działa na całego, sądząc po ilości aut na placu mogliby zasilić małe miasteczko Podobno jest jest oddział w Dąbrowie Górniczej też Ktoś coś? wybieram się tam właśnie, mają całkiem spoko opinie
Opinie to chyba sami sobie piszą. Był tu jeden co kupił u nich walonego złoma, prawdopodobnie anglika jeszcze. Nawet na aukcjach widać jakie to szroty.
poważnie? a kiedy to było, bo oni plac już chyba w Polsce pare lat temumieli, potem zniknęli, teraz znowu wracają..Teraz czytam że wszedł w to jakiś polsko-brytyjski inwestor, który "zna rynek"..się okaże
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Przegląd samochodu przed zimą - co warto sprawdzić? Okres zimowy jest trudny i nasze samochody żeby były w pełni sprawne w tym czasie to powinniśmy dokładnie przejrzeć samochód i usunąć wszystkie te usterki, które mają bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo jazdy ...
Witam . Mam pytanie ktoś wie czy jest giełda samochodowa w Świerkocinie koło Grudziądza. W internecie znalazłem taka informacje ale nie wiem czy jest aktualne . Na przykład podają że jest w Iławie i Olsztynie a już dawno ich niema
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.