Glosniki bmw 3 dobry wybor ???

11 Mar 2009, 00:10

witam

Jestem tu nowy i cchiaelm sie poradzic czy dobrze zakupilem radio i glosniki mozecie sie smiac ale dysponowalem mala gotowka bo tylko 300zl to przeszperalem cale allegro i znalazlem takie radio
[link do oferty na Allegro wygasł]
co o nim sadizcie wieem ze nie jest to zdna firma lae ma duzo funkjcji do niego kupilem 2 glosniki te chce wstawic do przodu swojego samochodu a posiadam bmw 316i
[link do oferty na Allegro wygasł]
do tylu zas chce wstawic te [link do oferty na Allegro wygasł]
w dzwiach mam male syczki chyba sa jeszcze seryjne . jak myslicie bedize jakis maly basik bedzie to jakos gralo ?? czy potrzebny jest jaksi wzmacniacz ??? doradzie bo ja jestem w tych sprawach zielony kupile to bo moje oryginalne glosniki nokii wysiadly dwa sie przepaliy czekam na odp
sailas73
Nowicjusz

Miejscowość: slupsk

11 Mar 2009, 22:37

Czasami te bez-firmowe radyjka lepiej grają niż te które mają napis firmowy. Ja sam mam 4x40W i to jest wystarczające. Ładnie stuka basik
BANAN23
Początkujący

Miejscowość: Jabłonna Lacka

11 Mar 2009, 22:57

Głośniki troche małe rozmiarowo. Ale może coś potrafią.
Ja mam z przodu 100mm :( większych nie włoże bez wycinania oryginalnych dziur. Ale SONY nawet daje rady przy tak niewielkich rozmiarach. Z tyłu elipsy 6x9'' i to dopiero jest moc:) Niestety jadąc z osobą z tyłu nie możesz dać na full bo głośniki są blisko uszu i musze dbać o zdrowie pasażerów siedzących z tyłu. Dodam że nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale powinno ładnie Ci stukać te radyjko i głośniki. Oczywiście mogłyby być większe (chodzi o membrany bo moc i tak mają zawyżoną i to bardzo).
BANAN23
Początkujący

Miejscowość: Jabłonna Lacka

12 Mar 2009, 13:06

Chcialbym miec wiksze ale niestety nie wchodza musialbym przerabiac a z takim czym s nie chce mi sie bawic wczoraj rozebralem glsoniki z tylu i wyszlo ze moze weszlyby 6x9" ale byloby ciezko a tak 13 jestem pewien ze idze zamontowac dzisiaj dostalem caly sprzet jak zamontuje to napsize jak to gra pozdrawiam :wink: moze akurat za tak male pieniadze bedize jakas jakos dziweku
sailas73
Nowicjusz

12 Mar 2009, 20:10

podlaczylem to wszystko i nie gra najgorzej zdecydowanie lepiej jak glosniki seryjne ktore strasznie charczaly moze nie ma rewlacji ani glebokiego basu ale jakos gra ale zawsze moze byc lepiej
sailas73
Nowicjusz

16 Mar 2009, 12:12

Ja na twoim miejscu na tył zakupiłbym taki zestaw
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dobre opony ciężarowe wpływają na biznes?
    Opony stosowane w transporcie drogowym stanowi do 5 proc. wydatków firmy, ale ma wpływ na 40 proc. wszystkich kosztów operacyjnych. Od jego jakości przy zakupie, fachowego serwisu przy montażu oraz i potem prawidłowej ...