Jaki jest powód tego, ze słyszę sie w głośnikach od radia samochodowego gdy mówię, przez CB.. ? i jak to zlikwidowac.?
Kiedys gdy miałem CB w tym wlasnie samochodzie to nie było zadnych problemów.. przez jakies czasm mialem go wymontowanego... a teraz gdy zamontowałem to pojawił sie ten problem..
PreZideNto2 napisał(a):Wydaje mi się że masz źle masę podłączoną, zobacz czy antena masuje i czy głośniki są dobrze podłączone a masz CB z głośnikiem, czy głośnik osobno??
Mam glosnik osobno.. ale i tez mam glosnik w CB.. próbowalem na rózne sposoby i niestety to samo..
Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale 1963 rok Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale miała silnik z dwoma wałkami rozrządu o pojemności 1600 cm3 - wersji samochodu o tej samej nazwie - Giulietty, zaprojektowanej przez Franco Scaglione dla firmy Bertone na nadwoziu z krótkim ...
Warsztat lutniczy na kółkach na bazie modelu Nissana NV200 Dwie firmy ze stanu Tennessee podjęły współpracę nad stworzeniem modelu Gibson/Nissan NV200 TM Compact Cargo, który został zaprezentowany podczas międzynarodowych targów motoryzacyjnych w Nowym Jorku. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.