Cześć, mój pacjent to Renault Scenic II 2007r 1.5dci jest po remoncie silnika i turbo, ale po złożeniu wszystkiego po dodaniu gazu 1200obr. +/- jest już wyraźny gwizd, pochodzi on gdzieś z tyłu silnika, Turbo po regeneracji również, ktoś ma pomysł?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Zawiozłem turbo znowu do sprawdzenia, lecz gdzie indziej. Okazało się że źle złożyli zmienną geometrię, i była cały czas otwarta tyle co mi powiedzieli
Samochody, które komunikują się ze smartfonem i otoczeniem Współczesne samochody są połączone z siecią. Dzięki temu mogą komunikować się ze służbami ratunkowymi, a nawet z infrastrukturą drogową i innymi pojazdami. Zgodnie z wizją Renault będzie to kluczowe dla pojawienia ...
Ekologiczne taksówki elektryczne Nissan LEAF w Zurychu Po Amsterdamie, Nowym Jorku, Tokio, Meksyku i Sao Paulo także Zurych będzie dysponował flotą stuprocentowo elektrycznych taksówek Nissan LEAF oferujących przewozy w największym mieście Szwajcarii. Elektryczne taksówki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.