REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A jak włączysz mijania to w tym miejscu z przodu z drugiej strony świeci? Przyjrzyj się, Golf III miał kilka rodzajów lamp i tak mi jest ciężko jednoznacznie powiedzieć czy to mijania czy długie najlepiej jak sam to sprawdzisz.PrzemekPa napisał(a):Ale czy na pewno wymienię wtedy światła mijania?
Na pierwszej lepszej stacji lub w sklepie motoryzacyjnym nawet w sklepach typu np. Auchan na motoryzacji.PrzemekPa napisał(a):Ps. gdzie mogę kupić tę żarówkę?
Czyli tak, patrząc na tą lampę tak jak zrobiłeś zdjęcie to po prawej stronie jest pozycja którą widać jak świeci i ta prawa strona to jest od świateł drogowych, a lewa od świateł mijania i tu nie świecie żarówka a powinna więc jak wymienisz ją to będzie okPrzemekPa napisał(a):Te światła się świecą gdy włączam mijania tzn świeci się tylko z prawej strony
czyli żarówki pozycyjnejPrzemekPa napisał(a):No właśnie, ale rzecz w tym że właśnie mam problem z wyciągnieciem tego czarnego elementu czyli żarówki mijania