Mam pytanko. nabyłem niedawno za niewielkie pieniądze golfa3 z 92 roku. Na zegarach nie ma obrotomierza tylko wielki szpetny zegarek. Czy jeśli bym wymienił zegary z nowszego to czy obrotomierz będzie mi działał tylko po podłączeniu kostek czy będę musiał jeszcze jakąś linkę czy czujnik poprowadzić do silnika??? pomóżcie............
Ostatnio edytowany przez jaros851, 06 Maj 2010, 15:21, edytowano w sumie 1 raz
To całkowicie normalnie, że nie ma obrotomierza - wychodziły najróżniejsze wersje w tym okresie. Jeśli włożysz zegary z obrotomierzem, wszystko będzie działać. Przerabiałem tę samą operację w Polo 86C Coupe.
Niebezpieczne jesienne weekendy Wciąż zbyt wielu polskich kierowców ignoruje ryzyko związane z prowadzeniem samochodu po spożyciu alkoholu, takie jak większa brawura, gorsza umiejętność oceny sytuacji na drodze czy spowolnienie reakcji za kierownicą. ...
Mitsubishi Space Star przejeżdża 1111 km na jednym zbiorniku "Hypermiler", czyli mistrz jazdy o kropelce, to przydomek nadawany kierowcom, którzy potrafią pokonywać spore dystanse zużywając minimalne ilości paliwa. Zaskakujące wyniki kierowcy ci uzyskują stosując metody i techniki ...
jeśli zamontujesz sobie nowy zegar i by nie działał obrotomierz to zobacz czy jest wyjście z alternatora oznaczone literkom W(to wyjście jest na obrotomierz) i powinien iść z niego kabelek do zegarów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.