Chodziło mi czy opłacalny samochód, jak się sprawuje? Jeszcze dopytam w sprawie ubezpieczenia. Czy kupując samochód z czyimś ubezpieczeniem musze od razu dopłacić różnicę w ubezpieczeniu dla osoby ponizej 26 roku życia czy to mogę dopiero przy przedłużeniu/wykupieniu gdzie indziej ubezpieczenia?
Lubi rudą i średnio przepada za lpg. Różnica składki przychodzi Ci po miesiącu od kupna auta i wtedy już nie masz wyjścia i musisz zapłacić i nie możesz już zmienić ubezpieczyciela.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Wyrejestrować samochodu nie możesz Ubezpieczyciela możesz zmienić w każdej chwili. W przypadku, kiedy sprzedający ma większe zniżki niż Twoje "aktualny" ubezpieczyciel może rekalkulować składkę i istnieje prawdopodobieństwo, że będziesz musiał dopłacić. Po prostu trzeba zadzwonić do firmy, gdzie aktualnie ubezpieczone jest dane auto i dowiedzieć się czy przypadkiem nie warto będzie zmienić ubezpieczyciela już pierwszego dnia
Invi napisał(a):Wyrejestrować samochodu nie możesz
Może przerejestrować, tak? Chodzi o tę subtelną sytuację, w której nie da się zrobić rejestracji wyrejestrowanego samochodu, tak? Było coś takiego...oświeć, bo coś mi dzwoni, ale nie wiem, gdzie.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Land Cruiser V8 4.5 D-4D Powerboost Land Cruiser V8 4.5 D-4D Powerboost rozwija moc 318 KM (o 46 KM więcej niż w przypadku wersji seryjnej) oraz moment obrotowy 740 Nm (w zakresie 1800-2800 obr./min., o 90 Nm wiecej niż w przypadku wersji seryjnej). Charakterystykę ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.