Chodziło mi czy opłacalny samochód, jak się sprawuje? Jeszcze dopytam w sprawie ubezpieczenia. Czy kupując samochód z czyimś ubezpieczeniem musze od razu dopłacić różnicę w ubezpieczeniu dla osoby ponizej 26 roku życia czy to mogę dopiero przy przedłużeniu/wykupieniu gdzie indziej ubezpieczenia?
Lubi rudą i średnio przepada za lpg. Różnica składki przychodzi Ci po miesiącu od kupna auta i wtedy już nie masz wyjścia i musisz zapłacić i nie możesz już zmienić ubezpieczyciela.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Wyrejestrować samochodu nie możesz Ubezpieczyciela możesz zmienić w każdej chwili. W przypadku, kiedy sprzedający ma większe zniżki niż Twoje "aktualny" ubezpieczyciel może rekalkulować składkę i istnieje prawdopodobieństwo, że będziesz musiał dopłacić. Po prostu trzeba zadzwonić do firmy, gdzie aktualnie ubezpieczone jest dane auto i dowiedzieć się czy przypadkiem nie warto będzie zmienić ubezpieczyciela już pierwszego dnia
Invi napisał(a):Wyrejestrować samochodu nie możesz
Może przerejestrować, tak? Chodzi o tę subtelną sytuację, w której nie da się zrobić rejestracji wyrejestrowanego samochodu, tak? Było coś takiego...oświeć, bo coś mi dzwoni, ale nie wiem, gdzie.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Skoda Kodiaq 4x4 dojechała na metę Rajdu Dakar W stawce samochodów, które wyruszyły na trasę tegorocznej, 40. edycji kultowego Rajdu Dakar pojawiła się ŠKODA KODIAQ. SUV pokonał liczącą prawie 10 000 km trasę wiodącą po pustyniach i bezdrożach Ameryki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.