Golf 4 problem gdy przejdę kilka km

17 Lip 2019, 06:39

Witam posiadam golfa 4 1.9 tdi 74 kw ostatnio gdy zatrzymałem się na skrzyżowaniu auto zgaslo i nie mogłam odpalić, musiałem zepchac go na parking. Po kilku godzinach samochód odpalił, na drugi dzień auto znowu odpaliło jednak po przejechaniu kilku km zgasilem go i nie odpalił, tak jak dzień wcześniej wróciłem po niego po paru godzinach i odpalił, czasem ma problem z odpalenjem za pierwszym razem i dziwnie chodzi, cały lata.
Tomek09089
Obserwowany

17 Lip 2019, 08:52

Do sprawdzenia czujnik położenia wałka rozrządu i czujnik położenia wału.
Tomek09089 napisał(a):czasem ma problem z odpalenjem za pierwszym razem i dziwnie chodzi, cały lata
Trwa to tylko chwilę po odpaleniu czy utrzymuje się przez dłuższy czas?

Który rok tego Golfa? Dobrze by było podłączyć się pod kompa i sprawdzić czy nie wyrzuca jakiś błędów.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE Riviera - seria limitowana
    Seria limitowana Riviera została opracowania na bazie wersji Intens wzbogaconej o ekran dotykowy EASY LINK 9,3”, funkcję Easy Park Assist oraz kamerę cofania. ZOE Riviera jest natychmiast rozpoznawalne po nowym kolorze ...
    Mitsubishi Outlander - 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Outlander - nowy crossover Mitsubishi Motors, który zadebiutował w Europie kilka tygodni temu, został poddany nowej serii testów zderzeniowych, organizowanych przez instytut Euro NCAP. Samochód uzyskał ...