Moje autko pali średnio 7l/100km co jest wydaje mi się ok oraz około 1l/1000km co akurat wydaje mi się zbyt duże, nie wiem czym to może być spowodowane, ponieważ nie ma wycieków, ani nie kopci. Przebieg 140tys.
Kolejną sprawą jest elektryka, zdarza mi się, że podczas jazdy zaświeci się kontrolka od ABSu, na vagu jest taki błąd:
oraz zdażało się, że silnik podczas jazdy się wyłączył i od razu nie chciał odpalić, trzeba było czekać chwilę, na vagu takie błędy:
Proszę o pomoc, lub nakierowanie mnie w czym może leżeć problem.
[B] Corsa C 1,2 / Clio II 1,4 / Yaris I 1,0 / Polo III 1,4 Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 70KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Opel Corsa C 1,2 - 75KM - Renault ...
SEAT 124 Sport Coupe na trasie Silveretta Classic Między 5 a 7 lipca około 160 rzadkich historycznych modeli samochodów podążyło drogą historycznego Rajdu Silvretta Classic, przez zapierające dech w piersiach górskie serpentyny. 550 km alpejskich dróg ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.