dołączam filmik , tak jak widać wyciek jest , ale kompletnie sie nie znam co i jak i tutaj pytam was o radę jest jakaś opcja na szybkie załatwienie problemu albo zmniejszenie wycieku ? dociśnięcie śrubki czy coś takiego ? albo jak nawet jakieś koszta coś co w łatwy sposób można załatwić ? jakieś umiejętności majsterkowania mam ale całego klocka czy tarczy bym nie zdejmował bo to więcej zabawy
szukam już innego samochodu fiata bravo 2 i golfem chcę jeszcze dojeździć przez najbliższy czas plus nie chcę go sprzedawać z usterkami bo niska cena jeszcze bardziej spadnie
zdjąłem dzisiaj koło i tam właśnie jest wyciek i co teraz ? mogę tak jeździć i nic się nie stanie jeśli będę uzupełniał płyn ? szbyko nowego nie kupię raczej kwestia minimum kilku tygodni i nie wiem czy po prostu uzupełniać czy jak najszybciej zaprowadzić do mechanika
Kable wysokiego napięcia NGK vs. MOPAR do Chrysler Grand Voyager 3.3 Porównanie kabli wysokiego napięcia i problem z jednym z nich do silnika 3.3 montowanego głównie w samochodach Chrysler Grand Voyager. Jeden kabel WN od świec podczas zdejmowania ze świecy zszedł i na świecy ...
Elektryczne Renault 5 Pierwsze elektryczne Renault 5 zostało zaprezentowane wiosną 1972 roku we współpracy z francuskim zakładem energetycznym EDF. Wyprodukowano 100 egzemplarzy modelu. Egzemplarz prezentowany na stoisku Renault na salonie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.