REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Ja mam wrażenie że Ty chcesz nas nakłonić do tego aby Ci polecić Golfa a Bravo odrzucić bo to Fiat.
Każdy może mieć inny gust, jak dla mnie dużo ładniejsze jest wnętrze Fiata.Lovato34 napisał(a):po pierwsze jak dla mnie dużo estetyczniejszy w środku i ładniejszy
A może w Golfie jest drewno?Lovato34 napisał(a):fiat jest taki tani, "plastikowy"..
Bravo w podstawowej wersji jest lepiej wyposażone i często można trafić dużo lepszą wersje co w Golfie już nie jest takie oczywiste.Lovato34 napisał(a):Golf jest lepiej wyposażony m.in tempomat, czujniki parkowania..
Poza tym poczytaj o awaryjności silników VW (z pewnymi wyjątkami)Lovato34 napisał(a):Poza tym poczytaj o problemach ze skrzyniami we Fiatach, awarie skrzyń to podstawowa bolączka.
bierz Gulfa bo te Fjaty to ciągle coś - a to generalka silnika po 200k, a to z tylnego mostu się leje jak z nastolatki i jeszcze ten badziewny skaj na fotelach, Gulf to Gulf, rope z traktora wlejesz i on pojedzie. A nieee, czekaj pomyliło mi się z Dużym Fiatem i Golfem IKoniu napisał(a):Ty chcesz nas nakłonić do tego aby Ci polecić Golfa a Bravo odrzucić bo to Fiat