REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
haycon napisał(a):rozumiem że posiada on dwumas i turbo tak?
haycon napisał(a):ktoś może doradzić czy ten 1.6 tdi 105 jest okej? jak z awaryjnością i czy myślicie że byłby to dobry wybór?
haycon napisał(a):co jest większym problemem?
"nienaprawialne wtryski" ?
co w przypadku jak wtryskiwacze padną
quel napisał(a):Zwykle wtryski oddajesz do sprawdzenia i ewentualnej regeneracji, ja mam fakturkę na naprawę 1x za 450zł i to jest średnia cena regeneracji.
Jak Ci padną w tym 1.6 to kupujesz nowe, ok 1000-1500 zł szt. czyli komplecik 4-6 tyś
franccc napisał(a):Dlaczego się w ogóle przy tym golfie upierasz? Konkurencja oferuje zarówno fajniejsze benzyniaki jak i bardziej dopracowane diesle
franccc napisał(a):Dlaczego się w ogóle przy tym golfie upierasz? Konkurencja oferuje zarówno fajniejsze benzyniaki jak i bardziej dopracowane diesle
quel napisał(a):Megane III 1.6 benzyna
Astra J 1.4t benzyna
haycon napisał(a):sedan/hatchback 5 drzwi benzyna pod gaz lub diesel?
haycon napisał(a):- astra 1,4t rozważałem ale tam też ma sie co psuć - pekający kolektor ,grzybek,skrzynia m32 i jeszcze coś tam było co troche odstrasza od tego samochodu ,poza tym w budżecie 25k pln byłoby bardzo ciężko o coś zadbanego -
i skrzynia piątkaquel napisał(a):2.0 110km jest mało wysilony, w zasadzie to to samo co mocniejsze wersje, tylko zduszony przez ecu