Witam,
Szukam swojego pierwszego auta
![Uśmiechnięty :)]()
Myślimy sprowadzić je z Niemiec od prywatnego sprzedawcy. Oto jakie mam kryteria:
Cena: ok. 30 000 tys. (może być troszkę więcej)
Przebieg: do 125 000 km
Rocznik: 2010 i wyżej (najlepiej gdyby miał max 10 lat)
Silnik: benzynowy i... chciałbym żeby miał chociaż te 120 KM
Dodatkowo zależy mi wyjatkowo na tym żeby był Bluetooth
Poczatkowo marzyły mi się albo Citroen C4 albo Hyundai i30. Przegladam ogłoszenia na mobile.de, ale widzę, że z tymi modelami może być ciężko (dodatkowo ograniczam się do pewnego obszaru Niemiec...) Natomiast chodzi mi głównie o to, czy macie zwyczajnie jakieś propozycje modeli aut spełniajacych takie kryteria, które możecie polecić?
Ogólnie rzecz biorac to miałem okazje dużo jeździć Toyota Yarris z 2012 roku (wersja 1.33 99 KM). Ogólnie podoba mi się to auto, poza tym, że jest bardzo słabo wyciszone i... no właśnie, nie ma tego kopa, którego bym chciał
Nie chciałbym nie wiadomo czego, ale tak coś wewnętrznie czuję, że z jakieś 20 koni więcej dałoby radę
To była pierwsza część mojej prośby. Druga jest już bardziej konkretna. Znalazłem Opla Astrę, która właściwie spełnia wszystkie moje kryteria i mi się w sumie podoba. Okej, jest droższa niż to, co zakładałem, ale za to jest to rocznik 2015 (grudzień)! Co sadzicie o takim aucie?
[link do mobile.de wygasł]