Od dłuższego czasu mam problem z odpalaniem kreci a nie zapala po kilku próbach odpala jak już zapali to normalnie działa akumulator nowy Ostatnio wymieniłem turbo bo padło
Nie wiem gdzie tankujesz paliwo. Masz Diesla, więc jakość paliwa ma bardzo ważne znaczenie w obecnych temperaturach. Sprawdzić też układ zasilania paliwem ( filtr, ciśnienie, ewentualnie zrobić próbę przelewową ). Sprawdzić też warto świece czy wszystkie grzeja.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Nowe VW Transportery T6 dla Policji Volkswagen Samochody Użytkowe, na zamówienie Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu, w procedurze przetargu publicznego, na początku grudnia dostarczył Policji flotę 100 Transporterów T6 z silnikiem ...
Silniki Renault Energy F1 w bolidach Caterham F1 Team Renault Sport F1 i Caterham F1 Team potwierdzają przedłużenie współpracy w ramach Mistrzostw Świata FIA w Formule 1 na trzy kolejne lata. Od przyszłego sezonu, Caterham F1 będzie korzystać z silników Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.