Od dłuższego czasu mam problem z odpalaniem kreci a nie zapala po kilku próbach odpala jak już zapali to normalnie działa akumulator nowy Ostatnio wymieniłem turbo bo padło
Nie wiem gdzie tankujesz paliwo. Masz Diesla, więc jakość paliwa ma bardzo ważne znaczenie w obecnych temperaturach. Sprawdzić też układ zasilania paliwem ( filtr, ciśnienie, ewentualnie zrobić próbę przelewową ). Sprawdzić też warto świece czy wszystkie grzeja.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Renault Kangoo Z.E. concept - elektryczny miejski show car Renault jest pionierem i liderem na rynku elektrycznych samochodów dostawczych w Europie, m.in. dzięki Kangoo Z.E., które jest wiodącym modelem w tym segmencie. Show car Kangoo Z.E. Concept zapowiada atletyczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.