Czesc. Zastanawiam sie nad kupnem autka. Podoba mi sie golf III i zaczalem sie rozgladac za nim, ale nie wiem na co patrzec. Nie jestem obeznany w temacie motoryzacji. Potrzebuje benzyne + gaz koniecznie. Nie robie duzych tras wiec diesla nie potrzebuje. Slyszalem ze najmniej awaryjny jest 1.8 prawda? Najlepiej zeby nie byl muł ani zeby nie palilo duuzo. Jesli moglibyscie podac propozycje golfa lub jeg alternatywe chetnie bym obejrzal
Akumulatory ze stałym elektrolitem - mniejsze i większa pojemność Toyota planuje szybką ekspansję na rynku samochodów elektrycznych. Pionier rynku hybryd prowadzi najbardziej zaawansowane na świecie prace nad bateriami ze stałym elektrolitem, które mają być odpowiedzią na ...
Części są tańsze niż do niemca Kiedyś nawet było w Auto Świecie.. A taka Laguna I nie jest awaryjna więc jest duże prawdopodobieństwo że eksploatacja po prostu będzie tańsza
No ale na poczatku trzeba troche dolozyc. A moglibyscie mi podeslac jakies przykladowe linki z malopolski gdzie auto jest jak na swoj wiek w bardzo dobrym stanie i ktorego mozna by bylo ogladnac?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.