Wita, chciałbym kupić w ciągu tego miesiąca auto, mam na wydanie ok 12 tys zł. Prosiłbym o napisanie mi plusów i minusów podanych aut(nad tymi się zastanawiam)
BMW E46 - nie wiem czy w tej kwocie jest sens szukać tego BMW....chyba raczej nie? Citroen C4 VTS - z silnikiem 1.6 lub 2.0 benzynowymi Honda Civic VII - ładnie wygląda ale kupie maks 1.4, bo budżet za mały. Renault Vel Satis - ciekawy wygląd i silnik 2.0+, chodź mało sportowy. Seat Leon I - najchętniej 1.8T, ale chyba też poza budżetem hyundai Coupe II - 2.0 silnik. Fiat Stilo Abarth - silnik 2.4 w małym aucie, ale nie wiem jak z awaryjnością.
Pasy Smart Kid Belt Szukam informacji na temat pasów smart kid belt, co o nich sądzicie? Czy w przypadku starszaków mogą się sprawdzić. Czy te pasy chronią przed nurkowaniem dziecka podczas wypadku?
Zalety korzystania z serwisów do weryfikacji historii pojazdu Rynek samochodów używanych mimo swojego wieku nadal jest pełen rozmaitych patologii i zagrożeń czyhających na nabywców. W tym świecie zasada ograniczonego zaufania jest podstawą przetrwania bez strat finansowych ...
Jeśli Piszesz o Hyundai GK To rzeczywiście masz za mało kasy. Dozbieraj i możesz szukać czegoś takiego: [link do Tablica wygasł]
Chyba że myślałeś o RD II - Wtedy kasy masz aż nadto. Jeśli auto ma mieć tylko sportowe zacięcie to dobry adres, sportowym Ono nie jest, choć moc ma fajną w 2.0 . Civic i BMW to za małe hajsy, chyba że chcesz kupić BMW i jeszcze sporo dołożyć. Civic dobrze zrobiony Civic ale VI... Ktoś napisał o Preludzie, według mnie jak najbardziej ok. Albo Celina V/ VI .
kumpel ma hyundaia coupe 1 po wymianie silnika jeśli chcesz to myślę, że warto tym bardziej, że wymianiał tam kilka rzeczy cały silnik i zagazowany nie wiem jaka cena rok itd bo nie pytałem ale mogę się dowiedzieć
Okular to druga wersja pierwszej generacji. Czyli RD II . Tobie zapewne chodziło o GK czyli druga generację. Za mało hajsiwa na Nią. Bertona w 12 tysiącach jak najbardziej do ogarnięcia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.