Golf II problem z uruchomieniem

31 Mar 2007, 18:52

mam problem nie moge uruchomic silnika(1,8) benzyna w vw golf II , paliwo podaje prad jest, objaw: podczas krecenia rozrusznikiem woda wybija przez zbiorniczek wyrownawczy,stan oleju sie nie podniosl sie
Arczi
Nowicjusz

• 31 Mar 2007, 23:50

Ej, gościu, chyba ci się kategorie rypnęły były... to jest pomoc techniczna dotycząca obsługi forum! A tego posta powinieneś chyba umieścić w dziale Problemy Techniczne... Wiesz, czasami wystarczy przeczytać zanim coś się zrobi... A przy okazji twojego posta kolego, ja mam bardzo dobry sposób na wszystkie Golfy II, nie ważne co się z nimi dzieje... Scrap-yard...
    DFireCrow

01 Kwi 2007, 13:32

Fire Crow napisał(a):A przy okazji twojego posta kolego, ja mam bardzo dobry sposób na wszystkie Golfy II, nie ważne co się z nimi dzieje

Cóż to za sposób ? :roll: :)
    Tuningowi diesli - NIE
    arek_89
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

01 Kwi 2007, 15:36

Przecież napisałem... Scrap-yard... czyli po prostu złomowisko :P
    DFireCrow

01 Kwi 2007, 19:07

Aha hehe nie zajarzyłem na początku :D 8)
    Tuningowi diesli - NIE
    arek_89
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rambler Marlin
      Rambler Marlin - samochód osobowy klasy średniej produkowany pod marką AMC (American Motors Corporation) w latach 1965–1967. Jedyną dostępną opcją nadwoziowa był 2-drzwiowy fastback, napęd przenoszony był na ...
      Motor Show Poznań 2016
      Najważniejsza impreza motoryzacyjna tego roku "Motor Show 2016" już wystartowała. Targi motoryzacyjne w Poznaniu potrwają do niedzieli 3 kwietnia. Tegoroczna edycja jest niezwykle ciekawa. Nie tylko za sprawą liderów ...