Golf II prośba o radę :)

22 Mar 2007, 18:52

Cześć :) Rozbiłam swój samochód i zasanawiam się czy
1. nie znacie moze jakiegos dobrego i nie drogiego warsztatu w wawie?
2. czy jeśli poszło wzmocnienie górne i dolne warto w ogóle naprawiać ten samochód?

P.S.
nie jestem blondynką po prostu się nie znam :)
Dzięki za pomoc

Ania
Ania25
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

20 Kwi 2007, 19:04

Ania25 napisał(a):Cześć :) Rozbiłam swój samochód i zasanawiam się czy
1. nie znacie moze jakiegos dobrego i nie drogiego warsztatu w wawie?
2. czy jeśli poszło wzmocnienie górne i dolne warto w ogóle naprawiać ten samochód?

P.S.
nie jestem blondynką po prostu się nie znam :)
Dzięki za pomoc

Ania
Jeśli poszło wzmocnienie górne i dolne samochód nadaje się na złom.Przykro mi.
adrianvice
Nowicjusz

Miejscowość: Sandomierz

26 Kwi 2007, 07:21

Zaraz chyba nie jest tak xle musze jeszcze zapytać ojca ale tu chyba chodiz o tak zwany pas.Musialobym miec kilka zdjęć żeby ocenic to czy sie to opłaca a i tak nie powiem ci wszystkiego co mogło pójść.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

27 Kwi 2007, 14:04

Łukasz789 napisał(a):.Musialobym miec kilka zdjęć żeby ocenic to czy sie to opłaca a i tak nie powiem ci wszystkiego co mogło pójść.

masz racje to trzeba zobaczyc by móc udzielic rady
i czy okreslic czy nadaje sie na zlom

tylko mam jedno pytanie Jak uchronic samochód przed zlomowaniem jezeli jest uszkodzona dolne i górne wzmocnienie?????
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

27 Kwi 2007, 20:43

Albo mi sie coś pokręciło albo górne wzocnienie sie odkręca. a dolne klepie to nie jest to co trzyma reflektory. Wiesz moga byc lekko przestwaione , kiedys kolega oglądal A6 i tez były ruszone obydwa pasy i się zrobiło. A znowu inny rozbił dośc mocno przód w Tico wartośc auta była 4000zl a koszt naprawy 4500zl i gośc auto naprawial bo się przyzwyczaił.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda po śniegu w górach - znak C-18
    Planując wyprawę w góry, konieczne jest odpowiednie przygotowanie na wszelkie warunki atmosferyczne. W przypadku zauważenia znaku C-18 przy pokrytej śniegiem trasie, który nakazuje stosowanie łańcuchów ...