Witam. Tak jak w temacie - Golf III z silnikiem 1.6 benz+gaz, rok '93. Podczas jazdy gdy wrzucałem na luz i obroty spadały silnik gasł. Przy odpaleniu nie było żadnego problemu. Za każdym razem gdy były niższe obroty auto natychmiastowo gasło. Dziś jadąc do mechanika samochód zgasł i po odpaleniu nawet na wysokich obrotach pada. Wszystkie płyny sprawdzone, olej jest, do wymiany jeszcze troszkę. Nie wiem nawet od czego zacząć sprawdzanie. Jeśli o mechanikę chodzi to jestem "zielony". Dla wielu osób to może być coś błahego jednak ja nigdy silnikami się nie zajmowałem.
KaeSiak93 napisał(a): Jeśli o mechanikę chodzi to jestem "zielony". Dla wielu osób to może być coś błahego jednak ja nigdy silnikami się nie zajmowałem.
Oddaj w takim razie auto do mechanika. Wygląda mi to na problem z wolnymi obrotami. Może to być silniczek krokowy, filtr paliwa, filtr powietrza, ciśnienie paliwa itd itd.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Kierowca i narciarz w jednym stali domu Zadając pytanie: Co łączy kierowcę i narciarza? Pewnie większość osób odpowiedziałaby, iż łączy ich samochód, którym narciarze najczęściej docierają pod stok narciarski. Jednak obie te grupy mają ze sobą ...
SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.