Nie wiem do końca czy to jest jakiś problem ale wydaje mi sie ze mam za duże obroty na wysokich biegach. Gdy osiągam około 120 km/h obroty sięgają nawet 4 tys. Jak to można zmniejszyć
czerepach napisał(a):stachursky: zwykle w takiej sytuacji pomocna jest zmiana biegu na wyższy - jeśli masz, lub patrzenie na obrotomierz zamiast prędkościomierza...
Wielkie dzięki - tylko że troche ciężko zmienić z piątki na szóstkę, co nie
Powaznie - nie wiem jak powinno byc , jak masz swierzy olej silnikowi nie dzieje sie nic zlego.
Ponoc monowtryski lubia obroty ok 3000, i chyba benzyna ogolnie tez.
Ostatnio moja "korbką " przejechalem ok 150 km na obrotach ok 3000-3500 na 5 biegu i spalila normalnie .
Moja opinia wszystko jest ok .
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
System otwierania samochodu aplikacją na telefon Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.