GOLF III , PEUGEOT 206 a może RENAULT CLIO czy jeszcze coś ?

30 Gru 2010, 18:43

barol91 napisał(a):No to ciekawa opcja ta Ibiza sie wydaje,przynajmniej na starcie gościu powiedział co i jak a inny by Ci powiedział panie 100% bezwypadkowy od 80letniej dziewicy która tylko do kościoła nim jeżdziła :mrgreen:

haha , dobre

A jeszcze jedno małe pytanko : Czy warto kupować 31 grudnia ? Czy lepiej poczekać już do tego stycznia , wtedy powinny samochody pójść w dół , bo jednak dla samochodu latka przybywają ?
Pan Pikus
Początkujący

Miejscowość: Nibylandia

30 Gru 2010, 19:04

No ten tekst zaczerpnąłem z jednego ogłoszenia :mrgreen:
Tak lata niby przybywają ale cena za bardzo sie nie zmieni więc jutro możesz kupić spokojnie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Gru 2010, 09:45

A może coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

01 Sty 2011, 17:47

[link do oferty na Allegro wygasł]

Jeszcze raz chcę się upewnić co do tego autka , bo się strasznie podjarałem , lecz dzisiaj czytałem opinie i piszą , że te autka strasznie rdzewieją , więc ja się troche dziwie , bo to autka przeciez ma ocynk... I jeszcze jak to jest z tymi dzwiami , bo goscu wymienil je na nowe , lecz nie wiem czy takie dzwi maja tez ocynk , minimalna jest roznica co do odcienia czerwieni minimalna , dzwi podobno sa nowe - ten wlasciciel ma swoj sklep z czesciami i mowil ze nawet by mu sie nie oplacala kupywac ze szrota....
Pan Pikus
Początkujący

01 Sty 2011, 17:56

Ja sie spotkałem z taką opinią że blachy są jako takie a gnije zazwyczaj tylna klapa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

01 Sty 2011, 18:03

Ale myślisz , że taki rocznik może zgnić ?
Pan Pikus
Początkujący

01 Sty 2011, 18:07

Jeśli auto bylo dbane to nie powinno gnić.
Barol
Awatar użytkownika

01 Sty 2011, 18:09

A powiedz mi jeszcze jak to jest z tymi dźwiami - takie dżwi zakupione w sklepie nie malowane tylko produkcyjnie zrobione , mają ocynk?

A Twoim zdaniem Seat Ibiza to dobry samochod ? Warty kupna ?
Pan Pikus
Początkujący

01 Sty 2011, 18:19

Powinien być ocynk.
Ibiza ogólnie to autko godne polecenia,chyba nie ma jakichs szczegolnych bolaczek,wiec oglada sie jak kazde inne.Ja przynajmniej nie slyszalem o jakichkolwiek przypadlosciach,charakterystycznych dla tego modelu oprócz tej klapy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Sty 2011, 01:02

Dobra zadzwoniłem - umówiłem się , aby wstępnie mi autko zarezerwował - jutro pojadę i pojadę z właścicielem na stacje kontroli i zobaczymy , jeżeli będzie wszystko ok - to raczej kupie.
Pan Pikus
Początkujący