Golf III

14 Sty 2011, 20:06

Witam Was potrzebuję trochę informacji i namiarów mianowicie chce kupić Kolfa 3 GTI Najlepiej albo tzw Golf III Jahre 20 ale moze być GTi 2,0 Byle miał wyposazenie full chce by jakoś wygladał mniej wiencej tak http://www.autotu.pl/nandu/cardetails?M ... rid=100468 zależy mi by to było blisko małopolskie ślaskie woj Jestem z Bochni koło krakowa wienc odpada jazda do Piły tym bardziej ze to nie blisko a nie chce jechać na marne prosze o pomoc
Piotr18r

14 Sty 2011, 20:20

O.o
Ogarnij się :D
Lepiej zainwestuj w Polówę :D
Kris30cm
Nowicjusz

Miejscowość: Rutki

14 Sty 2011, 20:20

Po fotkach wnioskuje że jest to oryginalna wersja GTI.Wystarczy zobaczyć na allegro i prosze
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Sty 2011, 21:01

YYY... znaczy się mamy Ci szukać ogłoszeń w necie? Chyba pomyliłes fora...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Sty 2011, 21:59

I Ci się takie auto podoba? No cóż o gustach nie dyskutuje ale w środku jak juz pisałem, w takim Golfie bym się czuł jak bym wsiadł do lodówki takie to wszystko wyciosane.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

14 Sty 2011, 22:23

No i co w tym złego że mu sie podoba,mi osobiście Golf w wersji GTI też sie podoba.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne wakacje z kamperem
    Z powodu pandemii wiele osób obawia się spędzać urlop w dużych ośrodkach wypoczynkowych. W tej sytuacji jednym z możliwych rozwiązań okazuje się kamper, inaczej samochód kempingowy, posiadający część mieszkalną, ...
    Więcej o 160 kilometrów dróg w systemie viaTOLL
    Przybywa nam dróg w ogólnopolskiej sieci dróg płatnych viaTOLL. Aktualnie viaTOLL powiększy się o kolejne 160 kilometrów. Zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów od 30 marca br. do mapy ...

14 Sty 2011, 22:29

Nic złego. Tak jak napisałem o gustach sie nie dyskutuje. Mi z zewnatrz może byc ale jak patrzę na środek starych VW to dla mnie projektantem musiał byc jakis drwal.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

15 Sty 2011, 09:25

Nie nie nikomu nie kazuje szukac jesli cie uraziłem tym co napisałem to sory a po drugie nie szukam polo tylko Golfa GTI ORGINALNEGO !!!! wazne ze mi sie podoba i cenowo nie ejst zle jak bym miał 16-20tys to tez bym wiedział co zrobić z nimi ale nie szukam tak drogiego auta tylko cos taniego a dobrze wyposażonego i tylko prosiłem jak by ktoś coś wiedział tradycyjnie na allegro siedze i szukam coś interesujacego ale jak cos dobrego i ładnego to dalego a wiadomo ze nie kazdy zawsze wystawia na aukcje
Piotr18r

15 Sty 2011, 11:28

a może interesuje cię również VR6, kolega ma takiego golfa na zbyciu i jest ze śląska, autko jest zachowane w oryginale, jedynie filtr powietrza zmieniony co widać na foto [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
maro39
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląskie
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Mazda 626 GF 2.0 136KM

15 Sty 2011, 13:04

Fajny Tylko VR6 boje sie ze nie bd mnie stac na utrzymanie tego auta spalanie zbyt duze ale dzieki z góry
Piotr18r

15 Sty 2011, 13:13

VR6 ma jedną wadę, łątwo przegrzać i padają głowice,
GTI 2,0 8v najwytrzymalszy silnik WV spalanie na gazie poniżej 9 przebieg momentu zajebiście płąski i fajnie ciągnie od samego dołu :wink:
ten z linka to w zasdzie golas :mrgreen:
GTI w fulwypasie ma:
-klime
-grzane fotele, kierownice
-tempomat
-pełną elektryke
-czasem występuje szyberdach oprócz klimy
-komp pokładowy (to w standardzie)
ogólnie GTI może piękny nie jest ale jest mega wygodny i praktyczny, nawet trasy po 800-1000km nie powodują że wysiadasz połamany z auta :twisted:
a przyjemność wyprzedzania bez redukowania... zajebista :mrgreen:
mało ekenomicznie staje się po przekroczeniu 120 km/h :mrgreen: a po przekroczeniu 170 potrafi łyknąć i 18 litrów :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

15 Sty 2011, 13:38

Pocieszny ma racje... ten 8 zaworowy silnik jest elastyczny ciągnie od dołu no ale przy wysokich obrotach dostaje zadyszki lekkiej... w sumie auto fajne taki typowy standard praktyczny itd takie auto do przejazdu z puntu A do B po zakupy na trase... no ale do mnie nie przemawia ta stylistyka jest nudne tak jak kolega wyżej napisał ciosane siekierą i niestety brzydkie
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

15 Sty 2011, 13:53

Wszystko zależy od gustu ale jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :wink:
Barol
Awatar użytkownika

15 Sty 2011, 20:36

jak narazie idze dobrze zainteresowałem sie golfikiem od kolegi barol91 kumpel był ogladnąć to i bede myslał o tym sam musze zobaczyc to cacko i przejechac sie tym
Piotr18r

15 Sty 2011, 21:53

No tylko musisz powalczyć z rudą.
Barol
Awatar użytkownika