Witam mam golf IV automat 4biegi, 1998r. 1.6sr mam dwie sprawy: 1. Auto nieraz gwałtownie wrzuca 2 bieg 2. Auto gaśnie dojeżdżając do skrzyżowania lub mocno hamując do 0 km/h ( dzieje się to bardzo rzadko tzn raz na kilka dni ( nie wiem czy to wina skrzyni czy czegoś innego )
Auto chodzi równo, nie faluje, dziś po wymianie wszystkich filtrów, czyszczeniu przepustnicy i adaptacji. Olej w skrzyni nie był wymieniany.
Dziś rano włączyłem D auto ładnie ruszyło bez gazu przejechałem pod dom załadowania torby i włączyłem D auto po chwili ruszyło ale wolno i nie płynnie gdy dodałem lekko gazu gwałtownie ruszyło a później już ok
Picie i jedzenie za kierownicą - to niebezpieczne! W związku z obowiązującym zakazem spożywania posiłków w lokalach gastronomicznych wiele osób kupuje dania na wynos. Nie powinno to jednak skłaniać kierowców do jedzenia (nawet frytek) czy picia podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.