REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Aha widzę, nie wiem jednak czy ten plastik ma jakąś fachową nazwę. Trzeba by sprawdzić jaki ewentualnie ma numer. Może być tak, że występuje on w komplecie z dźwignią zmiany biegów i osobno go nie kupisz.tburton14 napisał(a):Pomiędzy 1 a 2 jest biała plastikowa część
No czemu nie zassałeś całości ?tburton14 napisał(a):Byłem jakiś czas temu na szrocie i ujrzałem całą Lagunę 1 do rozebrania. Dorwałem się do lewarka, gałkę zdjąłem bez problemu a ten plastikowy element jest nie do ruszenia.
Choćby mieli to prawdopodobnie cena Cię odstraszy co spowoduje że wrócisz do zakupu kompletnej używki.tburton14 napisał(a):Napisałem do serwisu Renualt (bo tak radził pewien sprzedawca) może mają w archiwum taką część.
Bardzo często zdejmują (wykruszają i niszczą bo on nie zejdzie w całości) ten plastik jak zakładają jakąś inną nie oryginalną gałkę zmiany biegów. Ja masz ten szrot niedaleko to podjedź i wymontuj cały ten drążek jak radzi "bonifacy" to najlepsza i najtańsza opcja. Możesz poszukać tez na np. allegro gdzie nie powinno być problemu z dostępnością tego elementu.tburton14 napisał(a):Dorwałem się do lewarka, gałkę zdjąłem bez problemu a ten plastikowy element jest nie do ruszenia. (chociaż w mojej Reni komuś się to NIESTETY udało