ja mam 184 i jadąc samochodem kolegi jako pasażer w golfie IV na siedzeniu z tyłu mam wystarczająco dużo miejsca, więc myślę, że nie powinno być problemu
" Śmierć zawsze wsiada z nami do samochodu, i czeka.."
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Rajdowy hat-trick Toyoty 25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...
Mam ponam 190 cm wzrostu i bywało,że moim Golfem IV 3d z tyłu też jeżdziłem. Miejsca miałem w zupełności wystarczająco. W trasę 2000 km to bym się chyba nie wybrał,ale na małe wycieczki jest OK.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.